13.9 C
Igualada
Dijous, febrer 25, 2021

La xef del Somiatruites, Mengxin Zhou, premi S. Pellegrino a la Responsabilitat Social

La final regional del prestigiós concurs gastronòmic va tenir lloc aquest dilluns a l’hotel W de Barcelona on, al llarg de tota la tarda, els deu finalistes van cuinar la seva proposta per presentar-la finalment davant un jurat d’excepció format pels xefs Henrique Sá Pessoa (Ànima, Lisboa, Portugal), Lucía Freitas (A Tafona, Santiago de Compostel·la), Fina Puigdevall (Les Cols, Olot), Ettore Botrini (Botrini s, Atenes, Grècia) i Orel Kimchi (Popina, Tel Aviv, Israel). Per unanimitat, el jurat va proclamar la seqüència de guatlla i vi de Manso com a guanyador de la vetllada. “És un plat rodó, on ha aplicat tres tècniques diferents però coherents al mateix producte. Un plat rodó “, van explicar.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La MICOD organitza una cinquantena d’actes per commemorar el Dia de la Dona

Les regidores dels set municipis de la Conca d’Òdena han presentat aquest dimecres un farcit programa d’actes de commemoració del 8 de març, el...

Es convoca la 16a edició dels Premis Igualada Recerca Jove

La tinenta d’alcalde Carlota Carner ha anunciat aquest dimecres la convocatòria d’una nova edició dels Premis Igualada Recerca Jove atorgats als treballs dels alumnes...

El nou Espai Social i Cultural de Calaf portarà el nom de Carmen Arrojo i Maroto

El passat dilluns, Calaf va celebrar el ple municipal, en format online, del mes de febrer. Un dels primers punts va ser l'aprovació per unanimitat...

Han tingut temps, però no interès

La Diputació de Barcelona afirma que Igualada no té un pla de reactivació econòmica i social davant l’impacte de la covid-19 Som a les portes...

Igualada acollirà un fòrum sobre el comerç català el proper dilluns

Comentar i debatre el present i el futur del comerç local, aquest és l’objectiu del FORUMCOMERÇCAT, organitzat per Igualada Comerç i que es celebrarà...
Compartir