10.9 C
Igualada
Dijous, octubre 29, 2020

La xef del Somiatruites, Mengxin Zhou, premi S. Pellegrino a la Responsabilitat Social

La final regional del prestigiós concurs gastronòmic va tenir lloc aquest dilluns a l’hotel W de Barcelona on, al llarg de tota la tarda, els deu finalistes van cuinar la seva proposta per presentar-la finalment davant un jurat d’excepció format pels xefs Henrique Sá Pessoa (Ànima, Lisboa, Portugal), Lucía Freitas (A Tafona, Santiago de Compostel·la), Fina Puigdevall (Les Cols, Olot), Ettore Botrini (Botrini s, Atenes, Grècia) i Orel Kimchi (Popina, Tel Aviv, Israel). Per unanimitat, el jurat va proclamar la seqüència de guatlla i vi de Manso com a guanyador de la vetllada. “És un plat rodó, on ha aplicat tres tècniques diferents però coherents al mateix producte. Un plat rodó “, van explicar.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Guàrdia Civil apunta diverses irregularitats en la gestió d’Events

Una de les branques de l'operació que reforcen la idea que Tsunami Democràtic estava dirigit per l'entorn d'ERC és la vinculació de l'empresa igualadina...

Jorba fa el repàs de manteniment de 7,5 quilòmetres de camins

L’Ajuntament de Jorba ha portat a terme les obres de manteniment dels camins del municipi inclosos al Pla de Prevenció d’Incendis Forestals (PPI) de...

El Zoom Festival atorga el Premi d’Honor a Jordi Évole

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya atorga el Premi d’Honor, un dels més prestigiosos del palmarès del certamen, al periodista, presentador i guionista Jordi Évole....

Fundació Pau i Solidaritat, la defensa dels drets laborals arreu del món

La Fundació Pau i Solidaritat, des de la seva constitució el 1991 per part del sindicat Comissions Obreres de Catalunya, té com a centre...

La Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix supera la seva prova virtual

Celebrada durant la 3a setmana d’octubre, la tercera edició de la Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix ha comptat com a principal...
Compartir