10.7 C
Igualada
Dimarts, maig 11, 2021

La xef del Somiatruites, Mengxin Zhou, premi S. Pellegrino a la Responsabilitat Social

La final regional del prestigiós concurs gastronòmic va tenir lloc aquest dilluns a l’hotel W de Barcelona on, al llarg de tota la tarda, els deu finalistes van cuinar la seva proposta per presentar-la finalment davant un jurat d’excepció format pels xefs Henrique Sá Pessoa (Ànima, Lisboa, Portugal), Lucía Freitas (A Tafona, Santiago de Compostel·la), Fina Puigdevall (Les Cols, Olot), Ettore Botrini (Botrini s, Atenes, Grècia) i Orel Kimchi (Popina, Tel Aviv, Israel). Per unanimitat, el jurat va proclamar la seqüència de guatlla i vi de Manso com a guanyador de la vetllada. “És un plat rodó, on ha aplicat tres tècniques diferents però coherents al mateix producte. Un plat rodó “, van explicar.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

‘La vida sense la Sara Amat’, amb l’igualadí Biel Rossell, serà una sèrie de ficció per TV3

'La vida sense la Sara Amat' tindrà continuïtat en una sèrie de ficció, una coproducció de Massa d’Or Produccions i Ja Som Dos Produccions...

El naufragi

La situació que s’ha creat a Madrid amb l’abassegadora victòria de la extrema dreta -PP i VOX- i la caiguda de la dreta –Ciudadanos...

La comunitat colombiana es concentra a Igualada per rebutjar la violència policial

El divendres 7 de maig més de 150 persones van trobar-se a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada per mostrar el rebuig a les polítiques...

L’Anytime Fitness CB Igualada té la fase d’ascens a tocar

CB GRANOLLERS 49 ANYTIME FITNESS CB IGUALADA 65 L'Anytime Fitness CB Igualada té la fase d'ascens a Lliga Femenina 2 molt a prop. Aquest dissabte aconseguia...

Victòria de l’Igualada Rigat per fer un pas més cap a la permanència

IGUALADA RIGAT 2 CP VOLTREGÀ 1 Victòria importantíssima de l’IHC RIGAT en la seva lluita per la permanència a l’Ok Lliga. Els arlequinats van superar per...
Compartir