27.2 C
Igualada
Divendres, setembre 17, 2021

La xef del Somiatruites, Mengxin Zhou, premi S. Pellegrino a la Responsabilitat Social

La final regional del prestigiós concurs gastronòmic va tenir lloc aquest dilluns a l’hotel W de Barcelona on, al llarg de tota la tarda, els deu finalistes van cuinar la seva proposta per presentar-la finalment davant un jurat d’excepció format pels xefs Henrique Sá Pessoa (Ànima, Lisboa, Portugal), Lucía Freitas (A Tafona, Santiago de Compostel·la), Fina Puigdevall (Les Cols, Olot), Ettore Botrini (Botrini s, Atenes, Grècia) i Orel Kimchi (Popina, Tel Aviv, Israel). Per unanimitat, el jurat va proclamar la seqüència de guatlla i vi de Manso com a guanyador de la vetllada. “És un plat rodó, on ha aplicat tres tècniques diferents però coherents al mateix producte. Un plat rodó “, van explicar.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Jorba s’adhereix a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà

L’Ajuntament de Jorba ha aprovat l’adhesió a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), en la qual estarà representat per...

Acord entre Masats i Buff per potenciar el transport a demanda

MasatsTG Dx i Original Buff S.A. han signat un acord de col·laboració per seguir potenciant l’ús de les noves línies de transport a la...

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, el 2 d’octubre

El proper 2 d’octubre, a Igualada, tindrà lloc la 6a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, organitzada pel Col·lectiu Eixarcolant. El programa d’activitats i...

Assessorar

Estic segur que molts deveu recordar aquells rètols que es veien (encara se’n deuen veure, diria) als portals dels edificis anunciant serveis d’Assessoria. Solen...

Racons de l’Anoia: Sant Martí Sesgueioles

El municipi de Sant Martí Sesgueioles, de 3,87 km 2,s és situat al S de Calaf i envoltat pels termes de Calaf, els Prats...
Compartir