10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

La Rambla acull des d’avui i fins diumenge la fira TastAnoia, amb 16 cellers i 25 restauradors i artesans de la comarca
L

Publicitat

La rambla Sant Isidre tornarà aquest cap de setmana a acollir TastAnoia,
la fira de la gastronomia comarcal. En aquesta ocasió, però, TastAnoia es fa gran i es consolida com a fira anual de Fira d’Igualada. Després de cinc anys realitzant-se dins el marc de FirAnoia, TastAnoia ha agafat prou força entre el públic per a celebrar-se com a fira per sí sola, de manera que, per primera vegada, serà del tot independent i, en principi, canvia el mes de maig habitual per a traslladar-se als inicis d’octubre.

Aquesta és la sisena edició de TastAnoia, i reunirà des d’avui divendres i fins diumenge 16 viticultors diferents que donaran a degustar els seus vins i 25 restauradors i artesans amb gran varietat de propostes gastronòmiques. TastAnoia es desenvoluparà al llarg de tota la Rambla Sant Isidre i acollirà tallers i activitats per a tothom: taller infantil de galetes, Sushi català, tast de cerveses artesanes, concurs de tast per parelles…

Els tiquets per les degustacions i activitats, es podran adquirir a les taquilles habilitades
per aquest fi al mateix espai de les degustacions. La fira estarà oberta avui divendres de 19.00 a 23.00 h, demà dissabte d’11.00 a 23.00 h i diumenge, d’11.00 a 21.00 h.

El visitant podrà degustar productes artesans, plats elaborats, cerveses, caves i vins de la comarca mitjançant la compra de tiquets a partir d’un euro en un espai agradable a l’aire lliure i amb ambient festiu. TastAnoia és un espai on aturar-se, menjar i prendre una copa de vi en calma.

Els productors locals oferiran al visitant la possibilitat de conèixer la qualitat i diversitat de productes que es produeixen al territori, formatges, xocolates, embotits, fruits secs, carn ecològica,… aliments de proximitat que es comercialitzen més enllà de l’Anoia i que gaudeixen de gran reputació.

El sector de la restauració de la comarca també tindrà presència a la fira. Els restauradors anoiencs oferiran en els seus estands petits plats elaborats que els ciutadans podran degustar i li permetran gaudir dels fogons de les cuines dels restaurants de la comarca.

Un gran taulell amb una carta de més de 30 vins i caves oferirà copes a tots els visitants que vulguin tastar els millors vins de la comarca i les darreres creacions dels enòlegs anoiencs.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies