10.7 C
Igualada
Divendres, maig 7, 2021

La Rambla acull des d’avui i fins diumenge la fira TastAnoia, amb 16 cellers i 25 restauradors i artesans de la comarca

La rambla Sant Isidre tornarà aquest cap de setmana a acollir TastAnoia,
la fira de la gastronomia comarcal. En aquesta ocasió, però, TastAnoia es fa gran i es consolida com a fira anual de Fira d’Igualada. Després de cinc anys realitzant-se dins el marc de FirAnoia, TastAnoia ha agafat prou força entre el públic per a celebrar-se com a fira per sí sola, de manera que, per primera vegada, serà del tot independent i, en principi, canvia el mes de maig habitual per a traslladar-se als inicis d’octubre.

Aquesta és la sisena edició de TastAnoia, i reunirà des d’avui divendres i fins diumenge 16 viticultors diferents que donaran a degustar els seus vins i 25 restauradors i artesans amb gran varietat de propostes gastronòmiques. TastAnoia es desenvoluparà al llarg de tota la Rambla Sant Isidre i acollirà tallers i activitats per a tothom: taller infantil de galetes, Sushi català, tast de cerveses artesanes, concurs de tast per parelles…

Els tiquets per les degustacions i activitats, es podran adquirir a les taquilles habilitades
per aquest fi al mateix espai de les degustacions. La fira estarà oberta avui divendres de 19.00 a 23.00 h, demà dissabte d’11.00 a 23.00 h i diumenge, d’11.00 a 21.00 h.

El visitant podrà degustar productes artesans, plats elaborats, cerveses, caves i vins de la comarca mitjançant la compra de tiquets a partir d’un euro en un espai agradable a l’aire lliure i amb ambient festiu. TastAnoia és un espai on aturar-se, menjar i prendre una copa de vi en calma.

Els productors locals oferiran al visitant la possibilitat de conèixer la qualitat i diversitat de productes que es produeixen al territori, formatges, xocolates, embotits, fruits secs, carn ecològica,… aliments de proximitat que es comercialitzen més enllà de l’Anoia i que gaudeixen de gran reputació.

El sector de la restauració de la comarca també tindrà presència a la fira. Els restauradors anoiencs oferiran en els seus estands petits plats elaborats que els ciutadans podran degustar i li permetran gaudir dels fogons de les cuines dels restaurants de la comarca.

Un gran taulell amb una carta de més de 30 vins i caves oferirà copes a tots els visitants que vulguin tastar els millors vins de la comarca i les darreres creacions dels enòlegs anoiencs.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Gaspar tindrà un nou cicle de grau superior de Gràfica Audiovisual

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de la tinenta d’alcalde, Patrícia Illa, la directora de l’Escola Municipal d’Art i Disseny “La Gaspar”, Raquel Camacho, i...

Arriba a Igualada una exposició de fotografia dels presos de Lledoners

Igualada acull des d’aquest dimecres “Veure o mirar. Retrats a presó”, l’exposició del Taller de Fotografia del Centre Penitenciari Lledoners que recull els treballs...

La multipremiada “Ramon”, aquest cap de setmana a l’Aurora

Aquest cap de setmana el Teatre de l’Aurora presenta Ramon, d’EÒLIA I+D i FFMM. Un brillant monòleg dirigit per Mar Monegal i amb la...

Montbui estrena el mòdul del CAP fent un cribratge massiu amb automostra

Aquest dilluns s’ha posat en funcionament el mòdul de reforç a l’atenció primària que s’ha instal·lat a Santa Margarida de Montbui i entre dimarts...

La Conca d’Ohio

Diuen que quan una empresa vol llançar un producte nou als Estats Units sovint ho fa primer a llocs representatius de l’espectre sociològic americà,...
Compartir