8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Jorba engega un pla director per a renovar tota la xarxa d’enllumenat públic
J

Publicitat

L’Ajuntament de Jorba ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona l’elaboració d’un pla director per a renovar tota la xarxa d’enllumenat públic incloent nuclis urbans, urbanitzacions, camins, etc… La infraestructura és molt antiga i com a conseqüència sovint es produeixen talls en el servei que provoquen importants molèsties als veïns i veïnes. L’ajuntament ha anat emprenent mesures aïllades de millora de les instal·lacions, però considera que cal tenir una visió més precisa de les actuacions que cal efectuar a la xarxa per prestar un servei òptim als ciutadans.

La Diputació de Barcelona ha resolt favorablement la petició i ha atorgat una subvenció de 10.000 euros per a la redacció del pla director, un treball que analitzarà i diagnosticarà la xarxa i instal·lacions d’enllumenat existent, elaborarà propostes d’actuació, les valorarà econòmicament i guiarà les accions a emprendre en el futur, a curt, mitjà i llarg termini.

A nivell orientatiu i per tenir un ordre de magnitud inicial, l’Ajuntament ha informat prèviament que disposa de 10 quadres d’enllumenat i a l’entorn dels 342 punts de llum que caldrà confirmar amb els treballs d’inventari del Pla Director.

L’alcalde del municipi, David Sànchez, explicava que “la concessió d’aquesta subvenció amb la posada en marxa ja del pla director suposa la realització de la primera fase per fer realitat la renovació de tot l’enllumenat públic, una necessitat molt demandada pel nostre poble”

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies