Humans de l’Anoia: Montserrat Argelich Solé

454

MONTSERRAT ARGELICH SOLÉ

M’agrada tancar els ulls i veure la realitat des d’una altra perspectiva. La vida m’ha ensenyat a no ser tan mental, a fer el camí de la vida amb el motor del cor, de l’amor, i això m’ha suposat sortir de la zona de confort vàries vegades, però un gran aprenentatge… que m’ha fet adonar que no sabem ni veiem res… només la punta de l’iceberg.

Sóc la Montserrat Argelich, casada, i mare de dues filles que m’han donat l’empenta perquè avui estigui dedicant-me a les teràpies, a la sanació akashica, i a la política, actualment sóc regidora per ERC Igualada.

El voluntariat ha estat sempre present en mi, tant és així que el destí ha fet que avui lideri una entitat gairebé bicentenària, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, tot un orgull i un gran repte en l’era actual.

Millorar la felicitat dels altres és difícil, la felicitat depèn en gran part d’un mateix, però sento que puc ajudar-hi, i per això escric articles a la Veu Digital, i per aplanar-ne el camí faig teràpies i política, en resum, dono servei als altres, que és el que em motiva.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

A Catalunya s’ha acabat la repressió, s’han alliberat els presos polítics i el poble podrà decidir. El poble espanyol s’ha contagiat de la consciència del poble català i ha demanat perdó, per l’avui i per l’ahir.
Paral·lelament ens trobem que el sistema patriarcal finalment ha mort, mundialment les persones s’han alliberat dels patrons i sistemes de creences imposats… ha deixat d’existir la violència de gènere, ja no importa qui som per fora… sinó quina és la nostra missió aquí!