7 C
Igualada
Divendres, gener 27, 2023

Humans de l’Anoia: Alba Osuna

ALBA OSUNA

Igualadina del 83. Apassionada de la comunicació, mare del Ton, la Gina i la Rita, i aprenenta perpètua. No hi ha dia que no em recordi d’aquella frase d’algun gran filòsof “com més aprenc més m’adono de tot el que em falta per aprendre”.

Vinculada des de ben joveneta a les entitats i associacions de la comarca, perquè crec que els grans objectius només s’aconsegueixen plegats. M’agrada sentir-me part d’un projecte i aprendre de persones meravelloses.

Treballo en comunicació des que tinc memòria. Aquests darrers 12 anys com a cap de comunicació freelance i responsable de ‘Köök, estratègies de marca’ m’han donat la satisfacció de poder ajudar a més de 120 marques a comunicar-se. M’encanta la meva feina perquè cada projecte et planteja un nou repte i t’obre un nou món.

M’angoixa la pèrdua de l’entorn natural que avança dia rere dia. Crec fermament que aturar-ho passa únicament per un consum responsable, de Km0 i ecològic.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

L’Anoia, un referent d’innovació i sostenibilitat

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Igualada incrementa un 68% en sis mesos els quilos de roba recollida de Càritas

El passat mes de juny, aprofitant el canvi de contracte de l’empresa encarregada de la recollida, l’Ajuntament va augmentar el nombre de contenidors de...

“En Joan sense por i la casa encantada”, un musical a l’Ateneu

El grup Xarxa Igualada, que forma part de La Xarxa, Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, enceta l’any amb la programació d’un...

El Mercat d’Antiguitats amplia expositors i ocuparà un tram més del Passeig

Com cada darrer diumenge de mes, aquest proper diumenge 29 de gener torna el Mercat Antiguitats i col·leccionisme en un format més ampli: s’hi incorporen més...

Últimes notícies