Humans de l’Anoia: Alba Osuna

438

ALBA OSUNA

Igualadina del 83. Apassionada de la comunicació, mare del Ton, la Gina i la Rita, i aprenenta perpètua. No hi ha dia que no em recordi d’aquella frase d’algun gran filòsof “com més aprenc més m’adono de tot el que em falta per aprendre”.

Vinculada des de ben joveneta a les entitats i associacions de la comarca, perquè crec que els grans objectius només s’aconsegueixen plegats. M’agrada sentir-me part d’un projecte i aprendre de persones meravelloses.

Treballo en comunicació des que tinc memòria. Aquests darrers 12 anys com a cap de comunicació freelance i responsable de ‘Köök, estratègies de marca’ m’han donat la satisfacció de poder ajudar a més de 120 marques a comunicar-se. M’encanta la meva feina perquè cada projecte et planteja un nou repte i t’obre un nou món.

M’angoixa la pèrdua de l’entorn natural que avança dia rere dia. Crec fermament que aturar-ho passa únicament per un consum responsable, de Km0 i ecològic.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

L’Anoia, un referent d’innovació i sostenibilitat