Humans de l’Anoia: Carles Ramos

301

CARLES RAMOS

Igualadí d’adopció, nascut a Madrid el 67, vaig créixer a Barcelona i vaig venir en casar-me amb la Susanna ara fa 25 anys. Emprenc a l’agència web @Aladetres on portem des de 2003 ajudant empreses i entitats amb la seva digitalització. Soc membre fundador de @TICAnoia on comparteixo taula amb un grup de persones entusiasmades i compromeses en promoure la vocació i el talent TIC a la comarca.

A nivell personal m’apassiona la fotografia i els viatges etnogràfics, practico el submarinisme quan tinc ocasió i m’encanta acompanyar la meva dona a recol·lectar pels boscos de la comarca. Últimament recupero més coses de les que compro i inverteixo més en viure experiències memorables. Fa dos anys que participo en el primer molí eòlic comunitari del sud d’Europa plantat a Pujalt per compensar part de les meves emissions de CO2.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

Igualada, primera ciutat totalment peatonal d’Europa, rep la presidenta de la república per inaugurar l’ampliació del Campus d’Igualada on s’hi ha desplaçat utilitzant el nou transport públic autònom desenvolupat a la universitat i implantat a diverses ciutats del món.