7.5 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: Miriam Pérez Moral
H

Publicitat

MIRIAM PÉREZ MORAL

Soc la Míriam Pérez Moral @miriampm5. Vaig néixer el 5 de maig del 1998 a Santa Margarida de Montbui, el meu poble del qual estic molt orgullosa de ser montbuienca.

Vaig estudiar a l’Antoni Gaudí i seguidament vaig fer l’ESO i batxillerat a l’IES Montbui. Quan vaig acabar la selectivitat tenia molt clar que volia estudiar Turisme a Barcelona, i així va ser. Tot i que després vaig fer un màster en Gestió Esportiva perquè el meu somni és treballar fent esdeveniments esportius. Soc molt apassionada del bon futbol, però sobretot del món del motociclisme.

A dia d’avui estic treballant en una agència de viatges d’aquí Igualada, on organitzem viatges de final de curs per la canalla de 17-18 anys de tota Catalunya.

En el meu dia a dia conec a molta gent, però encara en conec més quan passo part de l’estiu treballant a l’illa de Mallorca. Tot i que enyoro molt passar més temps de l’estiu al càmping on estava tots els meus estius amb la meva família.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
“El femení del Club de Futbol Igualada jugarà a la Lliga F, també coneguda com la lliga Finetwork, la primera divisió femenina de futbol d’Espanya”

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies