Humans de l’Anoia: Marc Tomàs

340

MARC TOMÀS

Nascut a Igualada el 1978, després d’un temps estudiant i treballant a Barcelona i Tarragona, vaig tenir la sort de poder tornar a igualada ja fa 18 anys per acabar de desenvolupar-me professionalment a MPM Software com a Enginyer Informàtic, una feina que m’apassiona perquè m’obliga a mantenir-me al dia en el món del software. Aquest interès també m’ha dut a formar part de TicAnoia per col·laborar a impulsar l’ús de les noves tecnologies. Així em va arribar la possibilitat de fer de professor en el nou grau en TIDIC a la UdL.

També des de jove m’ha agradat estar atent al què passa al país i la ciutat formant part de diverses associacions tant polítiques com culturals i actualment sóc soci d’El Foment i porto Gegants amb Dessota. També em podreu trobar, quan el maleït coronavirus ens ho permeti, emparrat per les parets de l’Ingravita tot fent malabarismes amb el millor que ens ha passat amb la Montse: la Maria i el Roger.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia noia i Veuanoia.cat és…

L’Anoia es recupera de la pandèmia liderant l’atracció i retenció de talent TIC gràcies a la potenciació del teletreball i la millora en el transport públic (sostenible, ràpid i adaptable) i l’èxit del Campus en la incorporació de noves titulacions i metodologies d’ensenyament innovadores.