Humans de l’Anoia: Amèlia Sampere

291

AMÈLIA SAMPERE

Nascuda el maig 86. Barcelonina de naixement, igualadina d’elecció i alemanitzada per amor.
Professionalment soc la fundadora de Worketik, el primer portal d’ocupació bidireccional, transparent i ètic.
M’agrada pensar que tots tenim l’oportunitat de generar un canvi en positiu en el nostre entorn mitjançant petites accions del dia a dia, així que intento sempre actuar sempre d’acord als meus principis els quals es basen en la responsabilitat, l’empatia i l’amor en tot allò que faig.
Em considero una persona molt afortunada, especialment per tenir l’honor de ser la mare la persona més fantàstica que conec.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia noia i Veuanoia.cat és…

El nou virus “consciència social” contamina la població mundial, els seus efectes generen canvis irreversibles en l’autopercepció de les persones, tornant-les més crítiques amb elles mateixes i amb el seu entorn, fent les més responsables i conscients de les seves pròpies accions. Així mateix les persones afectades mostren nivells més alts de coherència i una gran necessitat de lluita per una societat més coherent i honesta. Entre els seus efectes més greus també hi podem trobar un increment del sentit de la vergonya, especialment en totes aquelles persones amb càrrecs de responsabilitat.