Humans de l’Anoia: Montse Sanou Pacheco

275

MONTSE SANOU PACHECO

Sóc la Montse Sanou Pacheco, tinc 44 anys i sóc de Vilanova del Camí.

Comparteixo la meva vida amb 2 homenets -el Jan i l’Èric- i un gran home -el Pedro-. Junt amb ells, la resta de la meva família i a una bona colla d’amics faig front a la vida amb un gran somriure als llavis, intentant sempre ser positiva i quedant-me amb les coses bones que ens ofereix la vida, que són moltes.
Sóc alegre, divertida, amb caràcter i alguns cops de mal geni, que se’m passen igual que em venen, en qüestió de minuts. Sóc una persona senzilla a la qual li agraden les coses senzilles: el sol de la platja a l’hivern a Sitges o a Cambrils, el vermut dels diumenges, els berenars en família a casa dels avis, un soparet en bona companyia, caminar per la muntanya, jugar a futbol sala…

Des de sempre m’ha agradat molt parlar amb la gent i escriure. Quan era petita jugava a fer entrevistes imaginàries a personatges famosos i suposo que per això vaig triar el periodisme per guanyar-me la vida. Treballo a Ràdio Igualada des de fa uns vint anys i tot i que aquest mitjà radiofònic ha centrat gran part de la meva carrera professional, m’agraden molt també la premsa escrita i la televisió.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia noia i Veuanoia.cat és…
l’Anoia es recupera econòmicament, cau l’atur a mínims històrics a la comarca i permet reduir el nombre d’usuaris dels bancs de queviures i ajuts d’entitats com Creu Roja Anoia. I ara, amb tot el que està passant, també m’agradaria llegir que es troba una vacuna per la Covid-19 i per fi podem abraçar i besar les nostres famílies i amics sense cap tipus de por al contagi.