Humans de l’Anoia: Lleonard del Rio Campmajó
H

12 d'octubre de 2019

LLEONARD DEL RIO CAMPMAJÓ

Nascut a Igualada el 1942. Pioner dels programes en llengua catalana en una emissora oficial (Ràdio Joventut d’Igualada). Des del 1961 escriu al desaparegut Igualada, periòdic de l’Anoia, del qual és director en el període 1972-1978. Fundador i president de Gràfiques Anoia S.A. Ha estat corresponsal informatiu de diverses agències i mitjans de comunicació (premsa, ràdio i televisió). Autor i director de la col·lecció Anuari Igualadí (1978-1995). Actualment dirigeix la revista El Trumfo, portaveu de la Coral de Santa Maria de la qual és cantaire i president. Des de 1996 s’ha dedicat a la composició poètica, havent publicat nou poemaris i altres publicacions. És mestre en gai saber. Ha aconseguit més de 200 premis literaris. Com a rapsode ha ofert múltiples recitals. També ha enregistrat cassets, cedés i devedés. Fundador i promotor d’entitats culturals i artístiques, actes socials i concursos de rapsòdia. L’any 2009 setze entitats artístiques li van dedicar un gran festival d’homenatge ciutadà.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Que Igualada compta amb un Hospital que és model i referència de tot el país, amb suficients facultatius i amb totes les especialitats cobertes, per atendre sense demora les contingències sanitàries que es presentin, amb promptitud i eficàcia.
I en un altre ordre de coses, que el nostre Ajuntament s’ha esforçat en tenir més cura de la neteja dels nostres carrers i places. Actualment la imatge de la ciutat, es veu denigrada per la desídia i la descurança urbanística. Vegeu p.e. com les males herbes ocupen bona part de les voreres d’algunes vies.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?