Humans de l’Anoia: Marisa Vila Berzosa

1075

MARISA VILA BERZOSA

Soc d’Igualada i visc al Poble Sec. El millor que tinc: el Nil, el meu fill.
Em vaig enamorar dels llibres i la passió per la literatura em va dur a estudiar Filologia Hispànica. M’he dedicat sempre a la docència i tinc la plaça de professora a l’INS Pere Vives. La meva trajectòria professional la defineixo així: de la passió per la literatura al repte d’ educar al segle XXI.

Actualment, assumeixo la responsabilitat com a regidora d’Ensenyament, Universitat i Joventut d’Igualada.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

Cal Badia és un espai cultural i artístic on els joves exposen les seves creacions i participen en activitats multiculturals per impulsar les seves iniciatives i talent.

Una altra bona notícia seria que la nostra Universitat, pública i de qualitat, ja té mil estudiants, fruit de l’aposta municipal pel coneixement i pel futur del país.