Humans de l’Anoia: Toni Burgos Codina

759

TONI BURGOS CODINA

Tot i que vaig néixer i créixer a Cervera, un cop acabada la Universitat la feina de mestre em va portar a Igualada el 1992. Des d’aleshores he estat vinculat a l’activitat física i l’esport de la ciutat. He estat mestre d’Educació Física a “L’ESCOLA DE L’ATENEU IGUALADÍ”, escola que m’ha marcat molt, sobretot pel treball en VALORS com a part important de la pedagogia de l’escola. També vaig obrir el “GIMNÀS DE L’ATENEU” que vaig alternar amb la feina de mestre i on hi vaig estar fins que l’any 2007, va néixer “CALFONT WELLNESS”, instal·lació que fins a dia d’avui dirigeixo juntament amb el “CLUB LES MORERES” i m’ofereixen la possibilitat d’organitzar activitats fisicoesportives tant a dins com a fora de les instal·lacions.

Una de les coses de què em sento més orgullós és de crear juntament amb el Joan Romeu i el Pere Gabarró la “KANYA PIRENAIKA”, unes estades esportives d’activitats d’Aventura a Esterri d’Àneu, que tot i fer més de 20 anys que vam iniciar, continuen sent referent de l’estiu igualadí, on molt infants cada any gaudeixen de l’esport i natura. Com a igualadí m’omple molt el participar en La Cavalcada de Reis d’Igualada i d’haver guanyat, ara fa un any, la camisa de “MOIXIGANGUER” i formar part d’aquesta gran colla.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

Que Igualada encapçala les llistes nacionals en Educació