Humans de l’Anoia: Jordi Solà Tomàs

279

JORDI SOLÀ TOMÀS

Igualadí del 86. Enginyer informàtic des de fa 10 anys, músic en fa 15 i jugador de jocs de taula des de fa 25 anys. Apassionat pel disseny i l’estètica visual. Aquest còctel m’ha acabat portant a convertir els videojocs en la meva passió i professió.
Actualment sóc president de TICAnoia, amb un equip de persones a la junta que admiro professionalment, a les quals agraeixo la seva confiança. Crec en la tecnologia com a eina facilitadora i democratitzadora.

Sóc actiu en diferents associacions culturals de la ciutat, a voltes dalt d’un escenari, a voltes trepitjant el carrer. M’agrada pensar que les comunitats s’enforteixen compartint aquests petits moments plegats i, cada vegada més, fent de la diversitat una riquesa. Esforçant-me cada dia per ser una millor versió de mi mateix i transmetre aquests valors a la meva filla.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

El nou talent escull Igualada com a destinació principal per la seva formació, gràcies a l’estil de vida sostenible que ofereix la comarca i la seva oferta educativa de qualitat.