Humans de l’Anoia: Stephanie Marko
H

21 de desembre de 2019

STEPHANIE MARKO

Els meus valors són: Family (família), Learning (aprenentatge) i Think Big (pensament en gran). Aquests són els 3 GPS de la meva vida i són la meva guia en tot el que faig.

Tinc diversos títols: soc “mare” de 3: el Pau, l’Emma i la Nora. També soc “estrangera” perquè vaig néixer als Estats Units. Després de 23 anys vivint aquí, encara em diuen “guiri” i quan vaig allà soc “catalana”. Estic casada amb un català que, alguns dies em diu “dona” i d’altres “sòcia”. A més, sóc “CEO-Chief Executive Mom and founder” a Stikets i “membre de la Junta” a TIC Anoia.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

“Igualada es classifica entre les ciutats amb les millors escoles d’Europa” i explicaria que “En vistes del fracàs del sistema educatiu espanyol, Igualada ha decidit innovar i adaptar-se a les necessitats educatives de l’alumnat, per preparar-lo pel món en què hauran de viure i poder ser líders en una societat que creix gràcies a una tecnologia basada en la igualtat i la sostenibilitat”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta