Humans de l’Anoia: Jaume Carles Freixas

264

JAUME CARLES FREIXAS

Soc Gestor Administratiu i Economista. Em dedico a l’assessorament fiscal, activitat que m’exigeix formació constant per estar al dia. Tinc 72 anys i segueixo al peu del canó a l’empresa familiar, GRUP CARLES GESTIO I PROJECTES, S.L. amb més de 50 anys d’experiència professional.

Tinc l’honor de ser el president actual del Rotary Club Igualada. Organitzem cada any (ja fa 25 anys) un concert benèfic, els beneficis del qual van a donar suport a una entitat d’àmbit igualadí o comarcal i s’aplica a subvencionar algun projecte concret d’aquesta entitat.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

En l’àmbit internacional, que s’han assolit alguns dels grans projectes del Rotary Internacional, com l’eradicació de la pòlio (sols queden dos països on encara és present la malaltia), l’abastament d’aigua potable a totes les zones habitades del planeta i l’acció decidida per aconseguir al pau al món, sota l’autoritat de l’ONU.

A casa nostra, la fi de la repressió, l’alliberament dels presos i preses i el reconeixement del dret a l’autodeterminació amb la convocatòria d’un referèndum acordat.