Humans Anoia: Alicia Villavecchia Rosende
H

2 de març de 2024

ALICIA VILLAVECCHIA ROSENDE

Soc l’Alicia Villavecchia, tinc 49 anys, amb 13 vaig arribar a Igualada i he crescut i treballat sempre amb dedicació a la que considero la meva ciutat. La vida m’ha regalat ser mare de tres éssers meravellosos que són el motor del meu afany de superació.

Des del setembre dirigeixo el taller Ikigart on es manegen eines i habilitats tant físiques com mentals i tothom qui s’apropa pot desenvolupar les seves il·lusions artístiques.
El meu somni és que es converteixi en un punt neuràlgic de creació artística on gent de totes les edats acudeixi a expressar les seves habilitats artístiques, les escoles i associacions puguin fer servir l’espai per elaborar les seves disfresses, es gaudeixi d’una celebració on incloguis manualitats, hi hagi activitats nocturnes perquè l’opció d’oci d’Igualada inclogui l’art… Vull que el taller Ikigart sigui el punt de referència artístic de la ciutat.

Des de nena la meva ment inquieta es qüestiona sobre la relació entre fantasia i realitat. Sens dubte aquest món seria ben insuls sense la imaginació, tot i que les fantasies necessiten del nostre cos i ment per materialitzar-se. Així doncs el taller Ikigart és una fantasia il·limitada que es va fent realitat tot i les limitacions mentals i materials.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

«S’obre una nova escola pública a Igualada»

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta