El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
22 d'octubre de 2024

L’Handbol Igualada cau contra l’Espanyol a Les Comes

Redacció

El Montaggio CH Igualada va perdre el passat 19 d’octubre a Les Comes contra el líder de la Lliga Or, l’Espanyol, per 30-34.

En començar la primera part, l’equip igualadí va plantar cara a un Espanyol que, tot i portar sempre la iniciativa en el marcador, no va poder distanciar-se gaire dels locals. Els atacs i contraatacs eren constants per part dels dos equips i les porteries havien de treballar de valent. El partit va arribar a la mitja part amb un resultat de 18-19, l’Espanyol anava només un gol pel davant.

A la represa fins als primers 10 minuts, l’equip anoienc va mantenir el tipus davant de l’Espanyol, al minut 40 el resultat era de 22 a 23.

Va ser a partir de la meitat d’aquesta segona part que l’equip del Barcelonès es va començar a escapar de l’Igualada, aconseguint un avantatge de 3 i 4 gols en el marcador que ja va mantenir ja fins al final del partit. El resultat al cap de 60 minuts va ser de 30 a 34. Bon partit de l’Igualada davant d’un equip superior i més experimentat, però en el que en tot moment van lluitar per guanyar.

El pròxim partit serà el dissabte 26 d’octubre contra el Sant Cugat a Sant Cugat del Vallès a les 19h.