Els Gegants de Masquefa presenten el programa d’actes del seu 30è aniversari

22

La Colla Gegantera de Masquefa presentarà el programa d’actes del seu trentè aniversari tot fent un recorregut per la història de les seves figures i arribant al seu present. L’acte comptarà amb les intervencions de l’alcalde Xavier Boquete; la Regidora de Cultura, Esther Ibáñez; Roger Vázquez, president de la Colla Gegantera; Adrián Soriano, membre de ‘FotoGràfics’; Xavier Iborra, representant de ‘XD Creacions’; i membres de la Comissió Pro-Gegants, fundada l’any 1986.

Al llarg de la tarda s’aprofitarà per descobrir el logotip del trentè aniversari -que ha anat a càrrec de l’empresa ‘FotoGràfics’- i una samarreta personalitzada amb la imatgeria de la Colla Gegantera de Masquefa dissenyada per Xavier Iborra, de ‘XD Creacions’.

Com a fet excepcional, i fora dels actes que li són propis dins la Festa Major, seran els Gegants originals de Masquefa -que només surten en ocasions considerades molt especials-, qui als voltants de les 5 de la tarda encapçalaran la comitiva des de la plaça de l’Església fins a la Capella del Roser, on presidiran l’acte.

La presentació, organitzada per la Colla Gegantera i amb el suport de l’Ajuntament, clourà amb la interpretació del Vals dels Gegants de Masquefa, a càrrec d’’A3sons’, Grallers de Reus, i coca i cava per a tots els assistents.