27 de maig de 2024

El Futbol Sala Montbui es proclama campió de lliga després de guanyar contra el Piera

El partit entre equips anoiencs es va tancar amb una golejada 11-1 en favor dels montbuiencs

El Futbol Sala Montbui es va proclamar campió de lliga de Segona Catalana després de guanyar un dels derbis anoiencs de la temporada contra el Futbol Sala Piera. Els de Santa Margarida de Montbui, que ja tenien assegurat l’ascens a Primera Divisió Catalana, havien de sumar els 3 punts per assegurar el campionat.

El partit es va saldar amb una contundent golejada en favor dels montbuiencs, que van tancar la primera part amb un 4-0 favorable. A la segona part, el partit va continuar amb la mateixa tònica. Els grocs van posar l’11-1 al marcador en el minut 36, assegurant els 3 punts que els permetien seguir en primera posició, ja que l’empat a punts amb el segon classificat, el Cervelló, els obligava a guanyar si els del Baix Llobregat també ho feien.

La celebració es va allargar pels carrers del nucli urbà de Santa Margarida de Montbui. Jugadors, socis i aficionats es van citar a la rotonda del Bou per decorar-la amb banderes amb els colors del club.