29.6 C
Igualada
Dissabte, maig 28, 2022

“És el moment que el projecte agafi aire fresc”

Jordi Martí va dirigir el seu últim partit com a entrenador del sènior masculí del CB Igualada fa dues setmanes. En aquesta segona etapa al club, Martí ha portat l’equip a cotes que mai s’havien assolit. Després de cinc anys, ha decidit fer un pas al costat.

Quina valoració fas de la temporada?
Ha estat una temporada atípica, on s’ha hagut de competir en un format molt comprimit, on es penalitzaven molt els errors. A nivell esportiu no hem estat al nivell d’altres temporades i per això no hem acabat entrant a les fases d’ascens. No entrar-hi ha estat notícia i això posa en valor tot el que hem aconseguit en els darrers anys.

Ha estat la temporada més estranya de la teva carrera?
Sí, crec que tant per a mi com per a tothom. Hem hagut de treballar en unes circumstàncies molt complicades. A més a més, fer-ho sense públic, i en un equip com el nostre, que es val molt del col·lectiu i que els públic ens doni suport, ha fet que sigui una temporada totalment diferent.

Creus que ha funcionat el format de competició?
És el que es va decidir entre tots els clubs i ha funcionat més o menys correctament. Penso que era bastant aleatori des del punt de vista que depenies de si ens trobàvem amb casos de covid i en aquest sentit nosaltres no hem tingut massa sort. Hem estat setmanes parats perquè equips als quals ens havíem d’enfrontar patien aquestes situacions i això ha fet que haguem estat parats més del normal pel que era el calendari. Això ens ha penalitzat molt.

Per què has pres la decisió de deixar la banqueta igualadina?
Crec que es tanca un cicle molt bo, tant a nivell esportiu com social i de connexió amb l’entitat. També s’ha de saber fer un pas al costat en el moment en què el projecte necessita aire fresc. Crec que era el moment de fer-ho i tancar un període.

Quina valoració global fas d’aquest cinc anys al capdavant de l’equip?
Penso que tots plegats hem d’estar molt satisfets. Hem posat el bàsquet igualadí en el punt més alt de la categoria. També amb impacte a nivell del bàsquet català i estatal. Crec que hem fet molta pinya amb tot el club, potenciant la cantera. La valoració és molt positiva i crec que ens deixarà records per molt de temps.

Un d’aquests moments més recordats segurament son les fases d’ascens a Leb Plata, no?
Sí, van ser unes setmanes molt emotives i de molta intensitat, on es va poder veure la unió que hi ha hagut dins del club per seguir l’equip. Crec que és un moment que reflecteix tot el que ha significat el projecte.

Aquesta era la teva segona etapa al club. En descartes una tercera?
Mai es pot descartar, però han de passar algunes generacions perquè es pogués donar. Ja ho vaig comentar a la Junta, que estic a la seva disposició pel que puguin necessitar d’ara en endavant.

Seguiràs entrenant la propera temporada?
Al contrari del que s’ha fet córrer, no tinc res en aquest moment. Si agafo algun projecte haurà de ser igual de seriós que el de l’Igualada i amb un nivell d’exigència molt elevat.

Poc després de comunicar la teva marxa, el club anunciava Aleix Duran com a nou entrenador. Com veus la seva incorporació?
Tenim una molt bona relació, el conec perfectament, fins i tot des que era jugador. Crec que és un luxe poder tenir-lo aquí a Igualada i estic segur que rebrà el mateix suport que he rebut jo en tot el que he necessitat.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Natures”, d’Enric Mir: una admirable mostra pictòrica amb ànima

Aquests dies, a la Sala Municipal d’Exposicions, la mostra pictòrica “Natures”, amb quasi una vintena de quadres a l’oli, pintats sobre las suports de...

Aquest diumenge tindrà lloc la II Mostra de Productes del Parc Agrari a Rubió

Aquest proper diumenge i coincidint amb la festa major de Rubió, la localitat acollirà a la plaça de l’ajuntament -al costat del Castell-, la...

Demanda de l’Ateneu al llogater del Pub Acústic per no deixar el local

La junta de l’Ateneu Igualadí ha presentat aquesta setmana una demanda judicial contra el llogater del Pub Acústic, situat en el mateix carrer Sant...

Igualada encara la recta final de l’Anella Verda

Un dels projectes de més interès del govern municipal d’Igualada en els darrers anys, l’Anella Verda de la ciutat, entra en la seva recta...

L’editorial: Una comarca segura?

Darrerament, s’ha fet habitual llegir notícies derivades d’allò que es malacostuma a anomenar en l’argot periodístic “fet divers”, un sinònim dels “successos” de tota...
Compartir