Es col·loquen dues passarel·les de vianants per creuar el riu Anoia, a la Pobla de Claramunt
E

15 d'abril de 2015

lapobla.jpg

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt va col·locar, a principi d’abril, les dues passarel·les de vianants sobre el riu Anoia, que encara s’han de finalitzar i que és previst que ja es puguin utilitzar properament. Aquesta actuació està finançada per la Diputació de Barcelona amb un import inicial de 228.679,19 euros.
Una d’aquestes construccions està situada al mateix lloc on hi havia la palanca que connectava el pàrquing de Sant Galderic amb el barri de l’Estació, i l’alta, a l’alçada del camp de futbol del Pas Blau i uneix el carrer dels Arbres del Papa amb la carretera de la Rata. La primera d’aquestes passarel·les facilitarà l’accés dels veïns del centre del poble cap a l’estació de tren i els barris d’aquella zona, i a la inversa. I la segona, serà de gran utilitat per als nens i nenes per anar fins a l’escola.
L’obra l’estan realitzant les empreses Construccions Munta, SL i Can Galan Construccions Immobiliàries. Les estructures de ferro les ha realitzat Talferco. L’arquitecte del projecte és Francisco Manuel Sánchez. Aquestes passarel·les fan 40 metres de llargada, 2,30 metres d’amplada i 3,20 metres d’alçada i estan col·locades sobre uns fonaments amb micropilotatge. El paviment de la base, que encara falta col·locar, serà de fusta.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta