ERC Anoia destitueix el regidor republicà a la Pobla per no complir l’acord de l’executiva comarcal

606

Albert Duran ha estat destituït com a regidor d’Esquerra a la Pobla de Claramunt. Així ho ha explicat el grup republicà de l’Anoia en un comunicat, “davant l’incompliment per part del regidor d’Esquerra a la Pobla, Albert Duran, de l’acord pres en l’executiva comarcal d’ERC Anoia, en què es va decidir fer prevaldre el govern de les forces més votades, prioritzant els acords de país per a la constitució dels Ajuntaments, la pròpia executiva ha decidit destituir aquest càrrec electe”.

Segons un comunicat emès a mitja tarda per Esquerra La Pobla, des del grup municipal aposten per votar favorablement al candidat de Participa, evitant així el govern de la força més votada i postulant-se en contra del posicionament marcat per l’executiva comarcal, òrgan que preval per sobre les seccions locals.

Davant d’aquest fet, diuen “des d’Esquerra Anoia lamenta la decisió presa, però es veu obligada a destituir Albert Duran com a regidor republicà”.

Santi Broch perdrà l’alcaldia després de 13 anys
Així doncs, amb la decisió d’ERC de la Pobla, l’alcaldia del municipi passarà a mans d’Antoni Mabras, que aquest dissabte serà investit alcalde amb els quatre vots de la seva formació, Participa, el regidor del PSC i el regidor destituït d’Esquerra. Junts perdrà l’alcaldia després de 36 anys a la Pobla de Claramunt, els últims tretze amb Santi Broch al capdavant.