14.5 C
Igualada
Dimarts, abril 13, 2021

Entrevista a Olga Rovira, de Sushi Català

A Mercat de Casa, aquesta setmana hem fet el llançament de Sushi català de l’Olga Rovira. Avui, l’entrevistem perquè conegueu aquesta igualadina tant innovadora.
Olga Rovira, és la creadora del concepte de Sushi Català. Un concepte molt interessant pels amants de la proximitat, ja que consisteix a aplicar la tècnica del sushi, però amb productes de proximitat i de temporada, com els calçots, el porc del ral o el pollastre de pota blava.

Olga, el teu sushi és molt innovador, ens pots explicar amb les teves paraules en que consisteix el concepte de Sushi Català?
El meu sushi català consisteix en un sushi elaborat amb productes de proximitat, productes km0 (pot ser pollastre, conill, porc, calçots, escalivada, etc). Res de peix cru. És un sushi pensat en general per a tothom, però també especialment pels clients que no els agrada el peix cru.

Fins fa molt poc has estat al Mercat de la Masuca, de fet allà és on has crescut. Que t’emportes del Mercat?
Del mercat m’emporto l’experiència d’estar amb un mercat, les vivències, tot un llarg aprenentatge laboral com personal i algunes amistats. Sempre serà una etapa molt important per a mi i sobretot clients molt macos.

Ara, has obert una botiga a Igualada, no només veneu sushi sinó que teniu altres productes oi?
A la nova botiga es pot trobar porc del ral d’Avinyó fresc cada dia, tota mena d’aviram, hamburgueses, botifarra de La Llacuna, etc. Tot producte de proximitat. També es pot trobar l’apartat de sushi i menjar japonès català i d’altres menjars més tradicionals per emportar o per repartir a domicili.

Ara, has fet aquesta col·laboració amb Mercat de Casa, els coneixies abans? Que en penses del projecte?
Si ja els coneixia d’abans i la veritat, és molt positiu que a la nostra comarca hi siguin presents uns nois emprenedors amb ganes de treballar i el més important que et fan arribar a domicili productes de la nostra terra, de la mostra comarca i moltes vegades productes que potser molts no coneixien. Realment el trobo un gran projecte.

En els pacs que heu preparat entre els dos, el sushi català, va maridat amb productes de la comarca, els heu maridat d’alguna manera?
No, els marido com sempre, sí que és cert que faig alguna barreja de salses o ingredients diferents, sempre segons els productes que tinc o també de la inspiració del moment. Ara el millor maridatge és qualsevol dels meus sushis amb les cerveses artesanes que produïm a la nostra comarca.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Sant Martí de Tous aconsegueix la distinció de Vila Florida

Sant Martí de Tous s’ha adherit al projecte Viles Florides promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis...

La gimnàstica per a gent gran a través de Canal Taronja segueix fins a l’estiu

L’Ajuntament d’Igualada, conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Anoia, segueixen oferint a través de Canal Taronja dues sessions setmanals de gimnàstica que permeten fer...

Cribratge massiu per detectar positius al Campus Igualada-UdL

El Departament de Salut i els campus de Vic i Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), el campus...

Igualada incorpora 8 noves audio-descripcions de punts turístics

L’Adoberia Bella, l’Ateneu Igualadí, el Gasogen de Cal Pasqual, el Cementiri Nou d’Enric Miralles, el Casino Foment, Cal Boyer, Cal Font i l’Anella Verda...

Es liciten les obres de millora de la xarxa d’aigua de Sant Genís

L’Ajuntament de Jorba ha iniciat el procediment de licitació de les obres de millora de la xarxa d’abastament d’aigua de Sant Genís. L’objectiu d’aquesta...
Compartir