3.3 C
Igualada
Diumenge, gener 23, 2022

Entrevista a Olga Rovira, de Sushi Català

A Mercat de Casa, aquesta setmana hem fet el llançament de Sushi català de l’Olga Rovira. Avui, l’entrevistem perquè conegueu aquesta igualadina tant innovadora.
Olga Rovira, és la creadora del concepte de Sushi Català. Un concepte molt interessant pels amants de la proximitat, ja que consisteix a aplicar la tècnica del sushi, però amb productes de proximitat i de temporada, com els calçots, el porc del ral o el pollastre de pota blava.

Olga, el teu sushi és molt innovador, ens pots explicar amb les teves paraules en que consisteix el concepte de Sushi Català?
El meu sushi català consisteix en un sushi elaborat amb productes de proximitat, productes km0 (pot ser pollastre, conill, porc, calçots, escalivada, etc). Res de peix cru. És un sushi pensat en general per a tothom, però també especialment pels clients que no els agrada el peix cru.

Fins fa molt poc has estat al Mercat de la Masuca, de fet allà és on has crescut. Que t’emportes del Mercat?
Del mercat m’emporto l’experiència d’estar amb un mercat, les vivències, tot un llarg aprenentatge laboral com personal i algunes amistats. Sempre serà una etapa molt important per a mi i sobretot clients molt macos.

Ara, has obert una botiga a Igualada, no només veneu sushi sinó que teniu altres productes oi?
A la nova botiga es pot trobar porc del ral d’Avinyó fresc cada dia, tota mena d’aviram, hamburgueses, botifarra de La Llacuna, etc. Tot producte de proximitat. També es pot trobar l’apartat de sushi i menjar japonès català i d’altres menjars més tradicionals per emportar o per repartir a domicili.

Ara, has fet aquesta col·laboració amb Mercat de Casa, els coneixies abans? Que en penses del projecte?
Si ja els coneixia d’abans i la veritat, és molt positiu que a la nostra comarca hi siguin presents uns nois emprenedors amb ganes de treballar i el més important que et fan arribar a domicili productes de la nostra terra, de la mostra comarca i moltes vegades productes que potser molts no coneixien. Realment el trobo un gran projecte.

En els pacs que heu preparat entre els dos, el sushi català, va maridat amb productes de la comarca, els heu maridat d’alguna manera?
No, els marido com sempre, sí que és cert que faig alguna barreja de salses o ingredients diferents, sempre segons els productes que tinc o també de la inspiració del moment. Ara el millor maridatge és qualsevol dels meus sushis amb les cerveses artesanes que produïm a la nostra comarca.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Residència Pare Vilaseca inicia la teràpia amb nines

La Residència Pare Vilaseca, centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada, està constantment cercant noves intervencions que permetin la millora de la qualitat de vida...

Montserrat Argelich: “Seran uns Tres Tombs ben lluïts i molt emotius per a tota la ciutat

Montserrat Argelich ha participat des de ben petita als Tres Tombs: des de dalt d’un carro, vestida de pagesa, dalt del cavall del carro...

L’Editorial: La festa dels Tres Tombs

Fa dos-cents anys de la fundació l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada. El 1856 es va constituir la segona colla i d’ací que hi hagi...

L’A3 Leather Innovation Center ofereix el primer curs massiu en línia de Tècnic en Adoberia que es fa a Europa

L’A3 Leather Innovation Center de la Universitat de Lleida, al Campus Universitari d’Igualada, ofereix un nou curs massiu en línia de Tècnic en Adoberia,...

La bandera gremial dels “Tonis” de 1822

Enguany l’Antic Gremi de Traginers celebra el seu Bicentenari, o sia els dos-cents anys de la seva existència. El testimoni d’aquesta festa és la...
Compartir