6.4 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

Els municipis de la Conca d’Òdena treballen la diagnosi tècnica dels Polígons dels Plans
E

Publicitat
Els ajuntaments de Castellolí, La Pobla de Claramunt, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí, juntament amb l’Associació de Polígons dels Plans, i la Unió de Polígons Industrials de Catalunya estan treballant en l’elaboració d’una Diagnosi tècnica dels polígons, la qual consta d’un estudi bàsic de les infraestructures de cada polígon dels 5 municipis.
L’objectiu d’aquesta col·laboració, que es va iniciar a principis de 2022, és que a curt termini es puguin dissenyar i implementar accions de millora i actualització dels seus polígons, per tal que les seves activitats industrials i logístiques puguin assolir una millor eficiència i competitivitat de forma conjunta.
Jornada de diagnosi tècnica dels polígons al Centre d’Innovació Anoia / Foto: Vilanova Informació
Jornada de diagnosi tècnica dels polígons al Centre d’Innovació Anoia / Foto: Vilanova Informació

El passat 27 d’octubre, al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí, va tenir lloc una reunió de treball on es va presentar l’estat de les infraestructures de cada polígon objecte de l’anàlisi. Els diferents ajuntaments van fer propostes per modificar i ampliar aquesta diagnosi, que un cop finalitzada permetrà detectar les necessitats i millores de cada polígon a fi de poder executar un pla d’actuacions a curt, mitjà i llarg termini.

Aquesta diagnosi tècnica dels Polígons dels Plans, fruit del consens supramunicipal, es pot realitzar gràcies a l’atorgament d’una subvenció per part de la Diputació de Barcelona, i l’aportació tècnica dels Ajuntaments participants.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies