10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Els germans Andrés presenten el Somiatruites al Fòrum Gastronòmic
E

Publicitat

Aquest passat dimarts els germans Xavier i David Andrés van presentar el restaurant Somiatruites i el projecte de l’hotel al Fòrum Gastronòmic de Girona, un dels esdeveniments més importants pel sector de l’hostaleria al país.

La presentació es va fer a la sala més gran del Palau de Fires i Palau de Congressos de Girona, l’auditori, davant un públic molt nombrós i es va fer en el marc de la ponència que el xef David Andrés tenia programada al Fòrum Gastronòmic.

La presentació del projecte del Somiatruites va anar a càrrec principalment de l’arquitecte Xavier Andrés, que va explicar el naixement del Somiatruites, l’any 2013, com un projecte arrelat a Igualada i al territori, que sorgeix de la passió dels dos germans per fer un projecte familiar a la ciutat. Xavier Andrés va explicar, també, l’ampliació del projecte amb l’hotel, que obrirà les portes en els propers mesos i que estarà coronat per l’hort del Somiatruites, una aposta també per la cuina amb productes de proximitat.

Tot seguit, el xef David Andrés, acompanyat de Zhou MengXin a la cuina, van preparar tres propostes gastronòmiques amb les verdures de l’hort del Somiatruites com a protagonistes. Tres propostes que professen un màxim respecte i un aprofitament integral del producte, amb matèries primes com la carbassa, la sardina, el bacallà, les favetes, la col o la carn de garrí.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies