El jove cuiner igualadí David Andrés, va participar activament dins les jornades del Fòrum Gastronòmic 2014 que enguany va canviar la seva seu de Girona a Barcelona. Al recinte de la Fira de Barcelona i conjuntament amb la fira Hostelco, van reunir-se un recull dels millors cuiners del país encapçalats pels germans Roca, Jordi Cruz, Carme Ruscalleda, etc. I pastissers del nivell de Jordi Bordas, Morató, o Miquel Guarro, així com les primeres figures de Mèxic, país invitat en aquesta edició. El David Andrés, que combina la tasca de xef del restaurant Somiatruites d’Igualada, amb la de cap de cuina del prestigiós restaurant Àbac de Barcelona (2*Michelin), va prendre part activa en el Fòrum al costat del seu xef a l’àbac, el mediàtic i televisiu Jordi Cruz, en una doble sessió; un taller el dimarts de gestió i organització del dia a dia del restaurant, i el dijous a la tarda en un auditori atapeït, realitzant tots dos un showcooking mostrant a un públic aspectant les últimes creacions de la seva cuina, en la ponència que suposava la clausura d’aquest Fòrum Gastronòmic.
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
El Xef igualadí David Andrés (Somiatruites), molt actiu al Fòrum Gastronòmic 2014
El + llegit





Més noticies



