10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

El TastAnoia augmenta un 35% les vendes en la primera edició en solitari
E

Publicitat

La primera edició del TastAnoia fora del marc de Firanoia va superar les expectatives, tant d’expositors com per part de l’organització. Tant és així, que la majoria dels expositors
Aquesta mostra gastronòmica que per primer cop es presentava fora del marc de Firanoia, ha superat les expectatives tant d’expositors com de l’organització. La majoria dels expositors, 16 cellers i 23 restauradors i artesans alimentaris, van veure com la previsió que havien fet de producte se’ls feia curta al llarg dels tres dies de la mostra.

L’augment de la venda de producte va ser espectacular respecte l’edició anterior, un 35% superior, mentre que es van servir un 40% més de copes.

Els visitants, procedents de diferents punts de la comarca i de la mateixa ciutat d’Igualada, van poder gaudir dels diferents tallers que s’havien organitzat paral·lelament per a gaudir de la mostra. Entre aquests, els més nombrosos van ser el Tast de Vermuts, el concurs de Tast per parelles i el Taller de galetes artesanes. Un centenar de persones hi van prendre part.

Així mateix, Tastanoia va oferir música en directe amb actuacions de gran qualitat, la qual cosa feia encara més agradable passejar per la rambla i gaudir de la gastronomia.
Els restauradors de la zona i entorn es mostraven també molt satisfets en veure molt incrementada la seva activitat.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies