19.2 C
Igualada
Dijous, juliol 7, 2022

El Somiatruites recull el distintiu Bib Gourmand de Michelin a Madrid

El restaurant Somiatruites va recollir el passat divendres 4 d’octubre el distintiu Bib Gourmand de Michelin, un reconeixement als restaurants que ofereixen una bona relació qualitat-preu (menys de 35 euros en els establiments d’Espanya i menys de 30 euros a Portugal). L’equip del Somiatruites, representat pel copropietari del restaurant, Xavier Andrés, la co-xef, Zhou Mengxin i el cap de pastisseria, Mauricio Díaz, va assistir a la festa Bib Gourmand, celebrada a Madrid, un gran acte que organitza anualment la Guia Michelin i on s’hi fa el lliurament dels distintius als establiments.

Segons la pròpia guia, aquest reconeixement destaca aquells restaurants que “ofereixen una cuina d’alta qualitat a un preu ajustat i totalment assumible.” La inclusió del restaurant igualadí com a Bib Gourmand a la Guia Michelin 2019 es va fer pública el novembre del 2018, però no va ser fins aquest mes d’octubre que s’han atorgat les distincions, aprofitant el 22è aniversari del reconeixement i la publicació de la Guia Vermella Bib Gourmand, una guia editada per Michelin on es mostren exclusivament els restaurants amb aquesta distinció.

Concretament, la Guia Bib Gourmand de Michelin es refereix al Somiatruites com un restaurant que “ofereix una cuina actual i divertida, de base tradicional però amb gustos molt marcats”, afegeix, “gran menú de migdia i postres sorprenents”. La Guia Vermella no deixa de banda l’indret on s’ubica el restaurant “una antiga adoberia ubicada al costat del Museu de la Pell d’Igualada”, apunten també “un interior amb estètica industrial, amb les parets de pedra y totxo vist, mobles de disseny i cridaners retalls de cuir al sostre, fent l’ullet a l’historia de l’edifici”.

El restaurant igualadí és present a la Guia Bib Gourmand de Michelin des de l’any 2017. Aquest és, doncs, el tercer any consecutiu que el Somiatruites apareix a la Guia Vermella, mantenint Igualada i la comarca de l’Anoia en aquesta prestigiosa guia dels millors restaurants.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Oriol Llenas, primer fitxatge de l’Igualada Rigat

Oriol Llenas Bladé es converteix en la primera incorporació de l’Igualada Rigat de cara a la propera temporada. El jugador nascut i format a...

Aquest dijous comença un European Balloon Festival de màxims

Aquest dijous s'inicia una nova edició de l'European Balloon Festival d'Igualada, i ho farà amb 51 globus aerostàtics que han confirmat la seva participació....

Calaf augmenta fins al 82% la recollida selectiva amb un any de porta a porta

La recollida selectiva a Calaf durant el primer any de porta a porta ha assolit el 82%. Aquest percentatge només té en compte la...

Igualada Som-hi també reclama l’ampliació del Milà i Fontanals

El grup municipal d’Igualada Som-hi reclama l’ampliació de l’Institut Milà i Fontanals. Les primeres previsions en base a les preinscripcions apunten que uns 400...

Els Bombers donen per estabilitzat l’incendi de Pujalt

Aquest dimarts a les 3 de la tarda els Bombers han rebut l'avís de l'inici d'un incendi forestal a Pujalt, que ha cremat una...
Compartir