El Monbus Igualada recupera el camí de la victòria

19 de novembre de 2018

Dissabte passat Monbus C.B. Igualada tornava a jugar davant la seva afició després de patir la primera derrota de la temporada a la pista del C. B. Quart-Germans Cruz. Les Comes es tornava a omplir per donar suport a l’equip després d’aquesta ensopegada, per seguir sumant victòries.

El partit davant l’Anagan Olivar, un equip molt jove i amb molt de talent, no era fàcil. Els resultats dels aragonesos no eren dolents i es mantenien a la part mitja-alta de la classificació. A més, fins a últim moment no se sabia amb quins jugadors disputarien el partit, ja que hi ha jugadors que van amb el primer equip del Tecnyconta Zaragoza. Amb baixes importants per aquest fet, l’Igualada sabia que si feia bé la feina preparada prèviament, tenia molts números d’endur-se la victòria.

El primer quart començava amb un Igualada endollat en atac des de l’inici però que patia
en el seu punt fort, la defensa. Els igualadins s’avançaven al marcador des de l’inici i
s’arribava al final el primer quart amb un avantatge mínim de 4 punts pels locals 22-
18.

La igualtat al marcador es mantenia durant tot el segon quart. Els de l’Anoia seguien
desplegant un bon joc ofensiu però no aconseguien finalitzar les accions amb cistella. En
defensa seguien patint i els aragonesos no trobaven gran oposició per anotar. Tot i la
falta d’encert, els igualadins seguien insistint i el joc interior dels visitants anava al
descans carregat de faltes. El marcador a l’equador del partit era de 40-37.

El tercer quart va marcar la resta del partit. Els blaus van mostrar una vegada més la seva millor versió defensiva deixant el rival en tant sols 11 punts en el tercer quart. La bona activitat defensiva els permetia cistelles fàcils de contraatac. I quan les coses funcionen al darrere, ofensivament les coses també són més senzilles i els llançaments a prop de l’anella ja no es perdonaven; d’aquesta manera els locals feien un parcial a favor de 12-0. El joc interior de l’Olivar es veia compromès per l’acumulació de faltes personals i això passaria factura la resta del partit i amb un parcial de 23-11 s’arribava a l’últim quart amb un clar avantatge de 63-48.

Els últims deu minuts començaven amb la mateixa dinàmica que havia finalitzat el quart anterior, un Igualada que no perdonava en atac i que es mostrava sòlid en defensa. A l’inici del quart un nou parcial de 10-4 posava el marcador amb un clar avantatge de 21 punts pels locals 73-52. Va ser llavors que els de l’Anoia es conformaven i els aragonesos treien forces d’on podien per forçar un parcial de 0-8 i retallar distàncies al marcador. Tot hi així els igualadins van controlar el joc i es van endur la victòria per 80-69 final.

Amb aquest resultat el Monbus C.B. Igualada segueix compartint liderat amb el C.B.
Quart-Germans Cruz amb un balanç de 8-1. Victòria important despès de l’ensopegada
a Quart. El grup segueix treballant amb el cap ben alt tot hi la derrota de la setmana
passada i aconsegueix seguir sumant victòries per afrontar la propera setmana un partit
que promet ser duríssim a la pista del Tenea-C. B. Esparreguera. El partit serà el proper dissabte 24 de novembre al Pavelló Ramón Martí d’Esparreguera a les 18:30.

Fitxa tècnica

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (7), Sergi Carrión (3), Miquel Benito (4), Edu Burgès
(13), Jordi Torres (8), Carles Fons (9), Jaume Torres (9), Pau Camí (7), Edu Tejero (14),