Un article de
Redacció

El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.

17 de juny de 2013

El mercat de la Masuca d’Igualada ensenya com taller bé el pernil

Un article de

Nova botiga Mª Assumpció.jpg Aquest divendres a la tarda, el Mercat de la Masuca es realitzarà un curs per aprendre a tallar pernil i una degustació d’aquest exquisit menjar entre els clients i habituals de la Masuca que s’acostin al Mercat. D’aquesta manera, l’Associació de Botiguers de la Masuca vol celebrar el Sant Joan (que és el proper dilluns) i donar consells als habituals per a que puguin gaudir de la nit més curta de l’any. El curs de tall de pernil es farà a partir de les 6 de la tarda i contarà amb la presència d’un expert mestre tallador que explicarà els passos a seguir i els consells per tallar un pernil de forma correcta i per treure’n tot el seu gust. Durant la classe, es repartiran els talls de pernil, pa amb tomàquet gentilesa del Forn Alemany i una copa de vi, així que els assistents podran degustar un dels productes estrelles del Mercat. A més, al finalitzar l’acte (cap a les 19h) es sortejaran dos pernils entre tots els assistents presents. L’activitat està impulsada per l’Associació de Botiguers de la Masuca i està organitzada per Bodegas Gallardo. Per participar-hi, caldrà entregar el cupó de participació que les botigues membres de l’Associació donaran durant aquesta setmana o un tiquet de compra en qualsevol d’elles.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!
Comenta aquesta entrada:
Et recomanem×