13.9 C
Igualada
Divendres, novembre 27, 2020

El masquefí Albert Manso, entre els finalistes per ser escollit millor cuiner jove del món

Després que els deu joves xefs finalistes de la final regional de la S. Pellegrino Young Chef mostressin la seva destresa cuinant en directe davant públic i jurat, el masquefí Albert Manso, sous xef de Tiquets (Barcelona), ha estat proclamat com a guanyador i representant de la regió Països Ibèrics i Mediterranis a la Gran Final de S.Pellegrino Young Xef 2020 que se celebrarà a Milà els dies 8 i 9 de maig de l’any que ve.

Manso, que repeteix en el concurs, acompanyat pel seu mentor Fran Agut, xef de Tiquets, va triomfar en una edició en què el nivell va ser altíssim. Ara comença un viatge que el portarà a la final de Milà de 2020 en la qual lluitarà pel títol mundial al costat d’altres onze joves cuiners de tot el món en una edició especial del concurs en celebrar S.Pellegrino seu 120è aniversari. Per això, a la final regional, després de l’anunci del guanyador, el xef igualadí David Andrés -que es va emportar el títol en les tres edicions precedents- va obsequiar els congregats amb una degustació especial de tapes en maridatge amb S.Pellegrino. En concret, va presentar per a l’ocasió la seva particular versió de meló amb pernil, pa xinès, tomàquet amb formatge i anxoves d’ànec. Abans del còctel, S.Pellegrino va presentar en societat l’ampolla especial 120è aniversari, amb un tallat que recrea els angles d’un diamant.

S.Pellegrino Young Xef és el prestigiós concurs que cerca la propera generació de joves xefs pioners en l’ús de la gastronomia com a instrument de canvi social. Després de concloure a finals d’any les 12 finals regionals en què ha dividit el món en aquesta edició -en què hi han participat fins a 135 joves i talentosos cuiners- encara ja el seu camí cap a la Gran Final de Milà, que es celebrarà a Milà el 8 i 9 de maig de 2020.

Els dotze finalistes, guanyadors de les seves respectives finals regionals, arribaran a Milà de la mà d’un un Xef Mentor que S.Pellegrino els ha assignat per tal de guiar els passos de cada finalista en el seu viatge culinari. El viatge finalitzarà a Milà amb la designació del millor cuiner jove del món.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Grup TransPal: 25 anys ajudant a tancar el cercle a les empreses

Sector: Recuperació de palets i reciclatge de residus Ubicació: Masquefa Any fundació: 1995 L’empresa masquefina celebra enguany 25 anys de la seva fundació: un quart de segle...

Eixarcolant publica el Calendari del Bon Consumidor per al 2021

Ser conscients de les implicacions d’allò que consumim, per fer del consum una eina de canvi que contribueixi a afrontar els reptes ambientals, socials...

L’Associació Nou Centre regala més de 4.000€ en vals promocionals

Fins el 20 de desembre els establiments de l’Associació Nou Centre, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, regalaran 4.000€ en vals de descompte entre...

Final d’etapa

L’adeu definitiu de la Montserrat Carulla m’ha revifat una sèrie de pensaments que tenia més o menys somorts i s’han fet vius en aquest...

1993 – Tanca, després de 88 anys de servei, l’Escorxador d’Igualada

En vam parlar en aquesta secció l’any de la seva inauguració, i també ho fem el dia del seu tancament. És un dels edificis...
Compartir