Un article de
Redacció

El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.

20 de juny de 2019

El Consell Comarcal impulsa trobades de coneixement entre els productors alimentaris de l’Anoia

Un article de

En el marc del projecte “l’Anoia, del Camp a la Taula” del Consell Comarcal de l’Anoia, que dóna suport al teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat, s’ha impulsat una nova iniciativa per fomentar la coneixença entre els productors i elaboradors de l’Anoia.

Es tracta d’unes trobades que es realitzaran en diferents obradors i cellers de productors de la comarca per conèixer les seves realitats i experiències que poden ser d’interès per a la comercialització i cooperació empresarial, potenciant la inspiració, la confiança i la possible col·laboració futura. A més, en alguna de les trobades es convidaran altres agents a qui els pugui ser també d’interès, tipus restauradors, distribuïdors, etc.

La primera sessió tindrà lloc el proper dimecres 26 de juny a les Caves Pagès Entrena, on el Joan i la Mercè obriran les portes del celler per explicar el seu model de negoci. Es podrà conèixer com ha evolucionat el seu celler familiar, l’obertura de nous mercats i la creació de nous productes basats en l’enoturisme.

Les trobades estan dirigides per l’experta en innovació i creació de noves iniciatives empresarials innovadores i col·laboratives Teia Guix i Boqué de l’empresa Co- emprèn.

L’Anoia del Camp a la Taula és un projecte del Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra, impulsat per la Diputació de Barcelona.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!
Comenta aquesta entrada:
Et recomanem×