20.3 C
Igualada
Divendres, juny 2, 2023

El CDR de la Pobla de Claramunt recapta 1.500 euros per als presos polítics i exiliats

El passat 23 de febrer es va organitzar la 2a Calçotada Popular per als Presos i Exiliats Polítics Catalans, una iniciativa del CDR de la Pobla de Claramunt per recaptar fons per les persones que segueixenempresonades i a l’exili.

La calçotada d’enguany va tenir un gran èxit, amb la participació de més de dues-centes persones entre comensals i col·laboradors i les actuacions a mig matí de la Coral La Lira de la Pobla (que aquest any compleix el seu 100 aniversari) i dels bastoners de Sant Llorenç d’Hortons.

Havent dinat, els assistents també van poder gaudir de la música lleugera i tradicional d’en Carles Belda per acabar donant pas al bingo solidari pels presos i exiliats polítics. A més, un dels bingos de la tarda va destinar la recaptació als empresonats d’Altsasu.

La recaptació total de la calçotada d’enguany va ser de 1.917,00€, dels quals se’n destinaran 1.150,20€ a la Caixa de Solidaritat pels Presos i Exiliats Polítics Catalans i 766,80€ per finançar accions del CDR de la Pobla de Claramunt. Els bingos que es van sortejar després del dinar van recaptar un total de 383,00€, que també aniran destinats a la Caixa de Solidaritat; i la recaptació del bingo especial va ser de 138,00€, que anirà íntegrament destinada a la Asociación Gurasoak de pares i mares dels presos d’Altsasu.

La proposta d’enguany també va rebre un ampli suport i col·laboració de nombroses empreses, comerços i entitats de la localitat.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Sortida del grup del projecte “Radars”, que atén gent gran en solitud no volguda

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una...

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva...

Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones...

Últimes notícies