El Cau Jove de la Pobla de Claramunt compleix deu anys

68

caujove.jpg

El 19 de març de 2005 va obrir les portes per primera vegada el Cau Jove, un espai destinat als joves d’entre 12 i 35 anys de la Pobla de Claramunt. Per commemorar aquests deu anys, la regidoria de Joventut organitza diverses propostes, com un taller de pastissos i un de grafits i un berenar.
L’activitat per elaborar pastissos de llaminadures i de pa de pessic es farà el dijous 19 de març, de les 5 a les 7 de la tarda, al Cau Jove. El taller de grafits i el berenar tindrà lloc el divendres 20 de març, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, al parc de Sant Galderic.
El Cau Jove està obert de dilluns a divendres, de les 3 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, i els dissabtes, d’1/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Cada dia passen per aquest local una mitjana d’entre 20 i 30 nois i noies que utilitzen l’espai com a punt de trobada i per participar en diferents activitats. Es disposa d’una dinamitzadora juvenil, Bea Guillen, que dóna suport, assessorament i orientació al jovent en diferents aspectes que puguin ser del seu interès.
Al llarg de l’any des del Cau Jove es programen diverses propostes, com tallers o campionats. També s’organitzen sortides, com la que és prevista per al mes de juny al Tibidabo. Durant aquests deu anys, el Cau Jove de la Pobla de Claramunt s’ha convertit en referent per al jovent no només del municipi sinó també de la comarca i el bon funcionament ha demostrat l’aposta que va fer i fa l’equip de govern per aquest equipament.