27 de setembre de 2021

Barça 11
Igualada Rigat 1

L’Igualada RIGAT va pagar amb escreix la penyora del Palau Blaugrana. Els igualadins, que tornaven a tenir la baixa molt important d’Aleix Marimon, no van poder fer pràcticament res del que havien preparat perquè el davant s’hi van trobar una autèntica piconadora.

I això que l’Igualada va aguantar molt bé els 10 primers minuts, mentre l’equip va estar ben ordenat a la pista. Aleshores, però, van arribar 3 gols culers en un minut que van desmuntar tot el treball que havia fet fins aleshores l’equip.

Ja a la segona part, amb el 6 a 1 de Ton Baliu, l’equip va recuperar el bon to, gràcies a un millor posicionament defensiu. L’efecte va durar 12 minuts. Els igualadins es van apropar amb perill a la porteria blaugrana (van tenir fins i tot un penal) però es van estavellar contra Arnau Martínez, porter de la base del club que debutava al Palau i que està cridat a ser, amb tota seguretat, el porter blaugrana de la pròxima dècada.

Al final el partit se li va fer llarg als “rigats” que van encaixar 4 gols més en 4 minuts. Ara toca fer reset i seguir.