Destacades actuacions anoienques al Garmin Mountain Festival, a la Vall de Boí

5 de juliol de 2024

El passat cap de setmana es va celebrar el Garmin Mountain Festival Vall de Boí, a la localitat ribagorçana de Barruera. Diferents atletes de la comarca s’hi van citar per participar en les diferents modalitats de curses.

La bruquetana Rosa Maria Nieto, tercera en la prova Sky

En la distància Sky, de 24 Km de distància i 3.800 metres de desnivell, la bruquetana Rosa Maria Nieto Zamora va obtenir la tercera posició femenina en un recorregut exigent i tècnic. Èlia Vidal, de la UECANOIA – Tuga Wear, va classificar-se en la posició 21 absoluta. Marc Badia, del Club Natació Igualada, va participar en la cursa, acabant en la posició 44. En la mateixa distància, però en categoria Màster 50, Pere Marsé va ser segon classificat. En Veterans, David Patiño va ser setè classificat. El corredor de la UECANOIA Nil Alonso es va classificar en quarta posició en categoria Junior a la prova de la marató, en la segona cursa de més entitat celebrada durant el cap de setmana.

La prova Speed va comptar amb la participació dels anoiencs Luis Perea, del CAI Popular en Màster 50 i Joan Vilanova, en Màster 60.

Marxa Nòrdica amb protagonisme comarcal

La prova de Marxa Nòrdica de la Marxa del Salencar, puntuable per al Campionat de Catalunya, va comptar amb la presència de diferents corredors i corredores de clubs de la comarca. Ona Vidal va ser segona en categoria Infantil Femenina; Mariona Llacuna, Laura Martos i Mònica Sànchez van ser primera, segona i tercera respectivament en la cursa Cadet Femení.

Ivan Martos va ser el millor en la categoria Promesa, entrant onzè a la classificació absoluta.
Per la seva banda, Daniel Vaqués, de l’AEM de Capellades, va ser segon en categoria Veterà C, i tercer en la classificació absoluta masculina.