9 d'octubre de 2017

Derrota del sènior femení del Club Bàsquet Igualada a Molins de Rei

Aquest dissabte a la tarda el sènior femení del Club Bàsquet Igualada es va desplaçar fins a Molins de Rei per disputar un partit de Copa. El resultat final va ser de 67 a 49 favorable al Bàsquet Molins.

Un inici molt dolent amb un parcial de 17-2 va marcar el que seria la resta del partit. Recuperacions de les igualadines en diverses ocasions i reaccions de les locals que tornaven a recuperar distància al marcador. Un percentatge dolent i la precipitació en el tir exterior va condemnar les bones accions de recuperació de pilotes per part de les igualadines que van entrar en els últims 6 minuts amb un -10 al marcador. La gestió dels minuts finals i els tirs lliures van donar una important victòria a l’equip del Baix Llobregat.

Parcials: (17-12) (19-9) (13-14) (18-14)

Anotadores: Carner (18), Aldomà (2), Soler (-), Amatllé (1), Jané (10), Lamolla (5), Figueras (-), Carrasco (13), Fernàndez (-), Roda (-).