Demòcrates per Vallbona demana “acabar amb l’espectacle de les darreres setmanes”

151

L’estiu està sent políticament força mogut a Vallbona d’Anoia. Després que en l’últim ple municipal el regidor de Veïns amb Veu, Francisco del Corral, votés en contra de la modificació dels pressupostos que recolzaven els altres dos partits de govern, PSC i Demòcrates per Vallbona, l’alcaldessa Maribel Ferrer va expulsar de les seves responsabilitats a del Corral.

Del Corral, que després d’aquesta decisió afirmava que la modificació només servia per “rentar la cara del govern”, va passar a l’oposició, des d’on afirmava que tiraria endavant junt amb Esquerra, l’altre partit de l’oposició, una moció per aprovar una nova modificació del pressupost.

Ara, però, i segons un comunicat enviat pel grup Demòcrates per Vallbona, els dos grups de l’actual govern i Esquerra han arribat a diversos preacords per tirar endavant una nova proposta de modificació del pressupost. Segons Demòcrates, aquest preacord inclou un pla de millora per les escoles, pla de lluita contra incendis forestals, millora de les instal·lacions elèctriques i enllumenat i també de les instal·lacions esportives.

En aquest comunicat, Demòcrates carrega durament contra Francisco del Corral, i escriuen que “cap actitud infantiloide farà caure la governança del municipi”. El grup representat per Pere Mesagué també insta a Esquerra i PSC a “acabar amb l’espectacle d’aquestes setmanes”, i conclou el comunicat adreçant-se als vallbonencs, “no som prou capaços de veure que les discrepàncies són menors del que pensem i que les actituds constructives poden més que el recel”.