L’alcaldessa de Vallbona d’Anoia expulsa del govern al regidor de Veïns amb Veu i es queda en minoria

294

L’alcaldessa de Vallbona d’Anoia, Maribel Ferrer, va signar el passat 20 de juliol el decret que provocava la destitució del regidor de Veïns amb Veu, Francisco del Corral, i se’n traspassaven les responsabilitats a la regidora Maria Dolores Campos.

Aquesta destitució arriba després que en l’últim ple municipal del Corral votés en contra de la modificació del pressupost que serviria per augmentar-lo en 500.000 euros aquest any. En declaracions a La Veu, Francisco del Corral explica que creu que “ha estat l’entorn de l’alcaldessa qui ha provocat que m’expulsessin, si hagués estat per ella crec que no ho hauria fet”. Segons del Corral, la inversió de mig milió d’euros només servia per “rentar la cara” del govern i ell ja havia avisat que no hi votaria a favor.

El regidor de Veïns amb Veu preveu que a partir d’ara a Vallbona es farà acció de govern des de l’oposició, “amb Esquerra portarem al ple fer efectiu la inversió de 350.000 que havíem acordat inicialment tots els grups i que s’hauria aprovat si no s’hagués volgut augmentar la inversió per motius electoralistes”.

Per la seva banda, des del PSC de Vallbona, grup que lidera el govern amb tres regidors, també denuncien “els interessos electoralistes d’alguns grups polítics del Consistori provoquen el bloqueig de l’Ajuntament i impedeixen que el nostre municipi avanci i millori”, i afegeixen que” és una posició totalment irresponsable vers el futur de Vallbona d’Anoia”.

Amb aquests canvis, el govern municipal de Vallbona d’Anoia es queda en minoria, ja que estarà format pels 3 regidors del PSC i l’únic de CiU, mentre que a l’oposició hi continuaran els quatre regidors d’Esquerra i s’hi afegirà el fins ara regidor d’Urbanisme i Ensenyament, Francisco del Corral.