13.9 C
Igualada
Divendres, desembre 9, 2022

Cuinem i tastem amb David Andrés i Antoni DeFebrer

En la setena entrega del “Cuinem i tastem”, la secció on us proposem plats per fer a casa i en què hi participen cuiners de la comarca i un personalitat de diferents sectors de l’Anoia, us ensenyem a fer tres plats diferents, senzills però molt atractius a la vista.

En aquesta ocasió el David Andrés, del Somiatruites i cap de cuina de l’ABaC, i Antoni DeFebrer, comunicador, son els cuiners d’aquests espai.

Espai patrocinat per Supermas, i amb la col·laboració de Forn Sant Magí 9, cervesa La Lenta i Espai Kokken.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Alerten de la necessitat d’impulsar la infermera escolar als centres educatius

Impulsar la figura de la infermeria escolar i reforçar la col·laboració entre salut i les escoles han estat les principals reivindicacions de la Jornada...

Acaba després de dos dies una festa il·legal a Rubió amb més de 400 persones

Punt final a dos dies de festa il·legal a Rubió. Els Mossos han donat per finalitzada la rave, que ha aplegat més de 400...

Ferit crític un motorista en un accident a la C-15 a la Pobla de Claramunt

Un motorista ha resultat ferit crític en un accident de trànsit ahir dijous a la tarda a la Pobla de Claramunt. L’accident es va...

Igualada impulsa una campanya de Nadal especial per atraure visitants a la ciutat

L’Ajuntament d’Igualada, que aposta per un Nadal diferent amb art de natura i més vida que mai als carrers, ha posat en marxa una...

El multipremiat espectacle Guillermotta clou la programació del Teatre Municipal Ateneu d’aquest any

Aquest diumenge, 11 de desembre a les 18h, el Teatre Municipal de l’Ateneu acollirà l’espectacle “Gullermotta”, un espectacle musical deliciós on el polifacètic actor...
Compartir