13.3 C
Igualada
Dimarts, gener 25, 2022

Cuinem i tastem amb David Andrés i Antoni DeFebrer

En la setena entrega del “Cuinem i tastem”, la secció on us proposem plats per fer a casa i en què hi participen cuiners de la comarca i un personalitat de diferents sectors de l’Anoia, us ensenyem a fer tres plats diferents, senzills però molt atractius a la vista.

En aquesta ocasió el David Andrés, del Somiatruites i cap de cuina de l’ABaC, i Antoni DeFebrer, comunicador, son els cuiners d’aquests espai.

Espai patrocinat per Supermas, i amb la col·laboració de Forn Sant Magí 9, cervesa La Lenta i Espai Kokken.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

ProVegueria Penedès celebra l’últim debat territorial

El passat 19 de gener va tenir lloc al Vendrell, a l’Auditori del Tívoli, el quart i darrer dels debats organitzats per ProVegueria Penedès...

El CF Igualada masculí cau a Les Comes contra la Rapitenca

CF IGUALADA 1 UE RAPITENCA 2 Els igualadins arribaven a la 14a jornada amb la mentalitat de sumar la segona victòria de la setmana, després del...

Som-hi considera “històric” la creació del carril bus a la B-23 per entrar a Barcelona

El portaveu d'Igualada Som-hi a l'Ajuntament, Jordi Cuadras, celebra l’anunci fet aquesta setmana pel govern espanyol de tirar endavant el carril bus a la...

Igualada instal·la les primeres càmeres de videovigilància

L’Ajuntament d’Igualada ha instal·lat, aquest dilluns, les primeres cinc càmeres de videovigilància i control del trànsit ubicades en diversos punts de la ciutat. Aquestes...

Un detingut per intentar robar en quatre establiments durant la mateixa nit

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de gener un home de 38 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb força...
Compartir