16.2 C
Igualada
Dijous, octubre 22, 2020

Cuinem i tastem amb David Andrés i Antoni DeFebrer

En la setena entrega del “Cuinem i tastem”, la secció on us proposem plats per fer a casa i en què hi participen cuiners de la comarca i un personalitat de diferents sectors de l’Anoia, us ensenyem a fer tres plats diferents, senzills però molt atractius a la vista.

En aquesta ocasió el David Andrés, del Somiatruites i cap de cuina de l’ABaC, i Antoni DeFebrer, comunicador, son els cuiners d’aquests espai.

Espai patrocinat per Supermas, i amb la col·laboració de Forn Sant Magí 9, cervesa La Lenta i Espai Kokken.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Mor l’Àngel, el treballador de l’Hospital d’Igualada que va estar 172 dies ingressat a l’UCI

El treballador de l'Hospital d'Igualada que va estar 172 dies ingressat a l'UCI per la covid-19 ha mort aquest dimecres, segons ha informat el...

L’Ajuntament d’Igualada congela les taxes municipals per al 2021

L’alcalde, Marc Castells, ha anunciat aquest dimecres que l’Ajuntament d’Igualada ha decidit fer una “congelació total” de les ordenances fiscals, les taxes i els...

Els ingressats per coronavirus a Igualada es tornen a doblar

Ja va passar la setmana passada i es torna a repetir aquesta. Els ingressat per coronavirus a l'Hospital Universitari d'Igualada s'han tornat a doblar....

La Policia d’Igualada posa 6 denúncies per “botellons” i 35 per no dur mascareta

La tinenta d’alcalde Carlota Carner ha explicat aquest dimecres que, tal com s’ha anat fent al llarg de la pandèmia, la Policia Local d’Igualada...

L’Acadèmia Igualada edita el llibre “Descrobrim l’Anoia”

L’Acadèmia Igualada ha editat el llibre “Descobrim l’Anoia” amb la voluntat de donar a conèixer al nostre alumnat el territori, la història, la cultura...
Compartir