14 C
Igualada
Dimarts, abril 20, 2021

Crema de porro, poma i avellana

Ingredients:
– 5 porros
– 4 pomes golden
– 1 patata
– 1 grapat d’avellanes torrades (al gust)
– Oli d’oliva
– Un raig de vi blanc
– Sal

Procediment:
1. Rentem i tallem a trossets petits els porros.
2. Ho aposem a l’olla de cocció i hi afegim un bon raig d’oli. Ho deixem coure.
3. Mentrestant, pelem i tallem a trossets petits les pomes i la patata. Ho afegim a l’olla amb els porros. Ho deixem coure a foc alt.
4. Quan s’hagi cuit una mica, afegim un raig de vi blanc i deixem que s’evapori.
5. Posem la sal i ho cobrim d’aigua. Quan comenci a bullir, abaixem a foc mig.
6. Ho deixem coure durant 30 minuts.
7. Passats els minuts ho traiem del foc i hi afegim el grapat d’avellanes.
8. Amb l’ajuda del túrmix, ho triturem tot fins que quedi la crema fina.
9. Ho servim amb un raig d’oli d’oliva i algunes avellanes torrades.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Enquesta: sortiràs a comprar el llibre i la rosa aquest Sant Jordi?

Després que l'any passat es traslladés el dia del llibre i la rosa a meitat d'estiu per la pandèmia, aquest 2021 tornarà a ser...

Castellolí invertirà 70.000 euros en el manteniment de camins forestals

L’Ajuntament de Castellolí aprova el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals 2021-2026, un document que planifica el manteniment de camins forestals al municipi en els...

Orpí denuncia abocaments massius de deixalles als boscos del municipi

L'Ajuntament d'Orpí denuncia que en els darrers temps s'està produint un increment de deixalles en els boscos del municipi. "A part de l'abocament de...

S’obren les inscripcions del Concurs d’Aparadors de la Mostra Igualada

Fins al 4 de maig tots els comerços d’Igualada que ho vulguin poden inscriure’s al 9è Concurs d’Aparadors de la Mostra d’Igualada. L’activitat està...

S’estabilitza el nombre de grups confinats als centre educatius anoiencs

Si la setmana passada hi havia 23 classes aïllades a les seves cases, aquesta setmana en son 24 al conjunt de l'Anoia. Això sí,...
Compartir