Crema de porro, poma i avellana
C

5 de març de 2021

Ingredients:
– 5 porros
– 4 pomes golden
– 1 patata
– 1 grapat d’avellanes torrades (al gust)
– Oli d’oliva
– Un raig de vi blanc
– Sal

Procediment:
1. Rentem i tallem a trossets petits els porros.
2. Ho aposem a l’olla de cocció i hi afegim un bon raig d’oli. Ho deixem coure.
3. Mentrestant, pelem i tallem a trossets petits les pomes i la patata. Ho afegim a l’olla amb els porros. Ho deixem coure a foc alt.
4. Quan s’hagi cuit una mica, afegim un raig de vi blanc i deixem que s’evapori.
5. Posem la sal i ho cobrim d’aigua. Quan comenci a bullir, abaixem a foc mig.
6. Ho deixem coure durant 30 minuts.
7. Passats els minuts ho traiem del foc i hi afegim el grapat d’avellanes.
8. Amb l’ajuda del túrmix, ho triturem tot fins que quedi la crema fina.
9. Ho servim amb un raig d’oli d’oliva i algunes avellanes torrades.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que Igualada necessita més carrils bici?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta