19.3 C
Igualada
Diumenge, octubre 17, 2021

Crema de porro, poma i avellana

Ingredients:
– 5 porros
– 4 pomes golden
– 1 patata
– 1 grapat d’avellanes torrades (al gust)
– Oli d’oliva
– Un raig de vi blanc
– Sal

Procediment:
1. Rentem i tallem a trossets petits els porros.
2. Ho aposem a l’olla de cocció i hi afegim un bon raig d’oli. Ho deixem coure.
3. Mentrestant, pelem i tallem a trossets petits les pomes i la patata. Ho afegim a l’olla amb els porros. Ho deixem coure a foc alt.
4. Quan s’hagi cuit una mica, afegim un raig de vi blanc i deixem que s’evapori.
5. Posem la sal i ho cobrim d’aigua. Quan comenci a bullir, abaixem a foc mig.
6. Ho deixem coure durant 30 minuts.
7. Passats els minuts ho traiem del foc i hi afegim el grapat d’avellanes.
8. Amb l’ajuda del túrmix, ho triturem tot fins que quedi la crema fina.
9. Ho servim amb un raig d’oli d’oliva i algunes avellanes torrades.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Ja es pot visitar l’exposició de fotografies del Concurs de l’EBF

Setanta participants i gairebé dues-centes obres van presentar-se al Concurs de Fotografia convocat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada coincidint amb la 25a...

Òmnium Anoia convida a fer una immersió en la cultura japonesa

Dins el cicle “Lectures Universals”, Òmnium Anoia ha organitzat un acte per donar a conèixer la literatura japonesa a través de Yukio Mishima, l’autor...

Han començat les obres de remodelació de la plaça de la Unió

Durant els darrers dies han començat les obres de remodelació de la Plaça de la Unió de Vistalegre de Santa Margarida de Montbui. Els...

Marc Solsona (Junts): “A Jorba no ens fa falta més sòl industrial”

El portaveu de Junts a Jorba, Marc Solsona, ha explicat en una entrevista la posició contrària de la seva formació davant la consulta del...

Iniciativa del Consell Comarcal per evitar l’aïllament de la gent gran

El Consell Comarcal de l’Anoia, amb el suport de Diputació de Barcelona i els ajuntaments adherits, han posat en marxa el projecte Anoia Vellesa...
Compartir