17.3 C
Igualada
Divendres, setembre 30, 2022

Crema de porro, poma i avellana

Ingredients:
– 5 porros
– 4 pomes golden
– 1 patata
– 1 grapat d’avellanes torrades (al gust)
– Oli d’oliva
– Un raig de vi blanc
– Sal

Procediment:
1. Rentem i tallem a trossets petits els porros.
2. Ho aposem a l’olla de cocció i hi afegim un bon raig d’oli. Ho deixem coure.
3. Mentrestant, pelem i tallem a trossets petits les pomes i la patata. Ho afegim a l’olla amb els porros. Ho deixem coure a foc alt.
4. Quan s’hagi cuit una mica, afegim un raig de vi blanc i deixem que s’evapori.
5. Posem la sal i ho cobrim d’aigua. Quan comenci a bullir, abaixem a foc mig.
6. Ho deixem coure durant 30 minuts.
7. Passats els minuts ho traiem del foc i hi afegim el grapat d’avellanes.
8. Amb l’ajuda del túrmix, ho triturem tot fins que quedi la crema fina.
9. Ho servim amb un raig d’oli d’oliva i algunes avellanes torrades.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La 10a Mostra d’entitats enceta l’Octubre Solidari a Igualada

La programació de l’Octubre Solidari 2022 comprèn un recull d’activitats concentrades en un mes i mig i promogudes per les diferents entitats que integren...

L’aeròdrom acull demà dissabte una nova Jornada d’Aviació Adaptada

L’aeròdrom d’Igualada-Òdena es prepara per acollir demà dissabte 1 d’octubre a decenes de persones amb algun tipus de discapacitat, als seus acompanyants i al...

Fer-se el mort

A vegades, el naufragi obliga l’home a nedar mar endins; d’altres vegades ho fa voluntàriament. S’allunya de la costa amb ritme constant, les veus...

El cantautor Josep Tero i l’hel·lenista Eusebi Ayensa oferiran un acte poèticomusical

Òmnium Anoia ha organitzat per al proper divendres 30 de setembre la presentació literària de l’antologia de poesia catalana Una vela en el mar blau,...

La segona edició del TEDxIgualada posarà l’accent en el talent local

Després de l’èxit del TEDxIgualada 2021, el Teatre de l’Ateneu d’Igualada tornarà a acollir una nova edició d’aquesta iniciativa que posa la ciutat d’Igualada...
Compartir