Aquesta categoria només la poden veure els membres. Per veure aquesta categoria, registra't a Subscripció Prèmium Plus Anual, Subscripció Prèmium Plus Mensual, Subscripció Prèmium Bàsica Mensual, Subscripció Prèmium Bàsica Anual, Subscripció digital semestral or Subscripció Impresa Prèmium Plus.
Aquesta categoria només la poden veure els membres. Per veure aquesta categoria, registra't a Subscripció Prèmium Plus Anual, Subscripció Prèmium Plus Mensual, Subscripció Prèmium Bàsica Mensual, Subscripció Prèmium Bàsica Anual, Subscripció digital semestral or Subscripció Impresa Prèmium Plus.
Aquesta categoria només la poden veure els membres. Per veure aquesta categoria, registra't a Subscripció Prèmium Plus Anual, Subscripció Prèmium Plus Mensual, Subscripció Prèmium Bàsica Mensual, Subscripció Prèmium Bàsica Anual, Subscripció digital semestral or Subscripció Impresa Prèmium Plus.
☆ Contingut Prèmium - La Veu de l'Anoia

☆ Contingut Prèmium

8 de novembre de 2025

El tren d’Igualada a Sant Sadurní, un projecte molt treballat que va fracassar al segle XIX

És de tots bastant conegut que Igualada “va perdre el tren” quan la línia de Barcelona a Lleida va decidir-se fer passar per Manresa. Allò va ser un cop molt dur per a la ciutat, que va haver d’esperar-se encara uns anys a tenir el “carrilet”, amb una línia que,...Jordi Puiggros
2 de novembre de 2025

Quasi deu mil turistes han visitat l’Anoia el passat estiu

L’Anoia ha rebut aquest estiu un total de 9.553 turistes els mesos de juliol i agost, el que representa un augment del 13,6% respecte de dades de 2024. Així ho expliquen les dades recentment publicades pel Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona, fetes públiques aquesta darrera setmana. Dels...Maricel Forn Codina
1 de novembre de 2025

Aldomartins, Micu Micu i Sita Murt, tres bons exemples de la forta presència local al Rec.0

El Rec.0 ha tingut sempre un esperit genuïnament igualadí. Bona prova d'això és que hi ha marques de casa nostra que hi són des del primer dia. D'altres han anat descobrint aquest espai amb el pas dels anys. En aquest reportatge us traslladem tres exemples del que és això. Hem...Jordi Puiggros
19 d'octubre de 2025

“Respecte pel producte i per la feina ben feta”

Jordi Marsinyach defensa una cuina de producte, precisa i sense estridències. A El Caprici, aposta per coccions netes i sabors clars, on cada plat se sosté per si sol. La seva disciplina de taller i el respecte pel gènere han tingut reconeixement recent: segon premi al Millor Cap i Pota...Pia Prat Jorba
veure més notícies