Comunicat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Collbató respecte les Coves
C

13 de gener de 2017

Davant la campanya de desinformacions interessades iniciada pel regidor no adscrit Jordi Serra, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Collbató vol manifestar que:

1. És fals que Collbató es queda sense oficina de turisme. La Plaça de l’Era, on és l’oficina de Turisme, està tancada per obres de millora, fet que impossibilita l’accés a l’oficina. Un cop acabin les obres, l’oficina romandrà oberta els caps de setmana, que és quan registra més visitants. La resta de dies, i també fins que acabin les obres, els visitants seran atesos a l’OAC de l’Ajuntament.

2. És fals que el tancament de les Coves i del punt d’informació turística de l’Àrea d’Esplai la Salut culminen el “desmantellament de totes les estructures turístiques”. Les Coves i el punt d’informació estan tancats per obres de millora, com l’Ajuntament ja va anunciar a la nota de premsa que va distribuir el 21 de desembre. La tècnica de Turisme i l’auxiliar administrativa del departament continuen treballant amb total normalitat, així que no hi ha cap “desmantellament” de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament.

3. És fals que l’Ajuntament ha acomiadat els guies de les Coves. El contracte dels guies finalitzava el 31 de desembre del 2016. No hi ha hagut acomiadament sinó finalització de contracte. L’Ajuntament no pot justificar la seva pròrroga si les coves estan tancades. L’Ajuntament preveu disposar de nou de personal turístic quan es reobrin les Coves.

4. És fals que no hi hagi regidor de Turisme pel “desmantellament” de les estructures turístiques. El regidor de Turisme era el Jordi Serra fins que l’Ajuntament va cessar-lo el 18 d’agost, amb un Decret d’Alcaldia, per manca de confiança en la seva gestió. La seva funció la desenvolupa actualment l’alcalde.

L’Ajuntament continua totalment compromès en la promoció de Collbató com un destí turístic de primer nivell. De fet, les obres de millora de les coves responen, precisament, a aquesta intenció.

Esperem que, amb aquestes explicacions quedi ben clar que les informacions aparegudes recentment provenen de Jordi Serra, que ha aprofitat el tancament per obres de millora de les Coves del Salnitre per intentar generar dubtes sobre les àrees que un cop van ser de la seva responsabilitat, amb interessos ben evidents.

Els grups que conformen l’equip de govern de l’Ajuntament de Collbató són, com sempre, a disposició dels mitjans de comunicació i de la població per aclarir qualsevol dubte que es pugui produir sobre aquests temes.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta