Segona Catalana

Vilanova del Camí, C.F.Vilanova del Camí, C.F.
20
Can Rull Rómulo Tronchoni, CFUCan Rull Rómulo Tronchoni, CFU

El CF Vilanova del Camí va aconseguir la victòria contra el Can Rull per 2-0 en el primer partit de lliga al Grup 4 de Segona Catalana. Els vilanovins van completar un bon partit a Can Titó i amb els 3 primers punts de la temporada se situen en la quarta posició de la classificació. En paraules de l’entrenador, Fede Rosendo, “l’equip va fer un partit molt seriós”.

Primer gol matiner dels vilanovins

El primer partit de lliga enfrontava als vilanovins amb el Can Rull, “un equip amb bon domini de la pilota i que si el deixes jugar et pot sotmetre, tal com ens va passar en alguns trams del partit”, explica l’entrenador del Vilanova, Fede Rosendo. Tot i així, el partit es va posar de cara per als vilanovins als 5 minuts d’haver començat. Una recuperació en camp contrari va acabar amb Abde obrint la llauna per a l’equip vilanoví. “Sabíem que era un dels nostres punts forts a desenvolupar durant el partit. Podíem generar perill en les transicions després de robar pilotes” explica Rosendo. A partir d’aquí, durant tota la primera part, el conjunt vilanoví es va saber trobar còmode dins del partit, realitzant un bon treball defensiu i allunyant el perill del rival de forma efectiva.

Segona part, segon gol vilanoví

Els vilanovins van sortir a la segona part amb la idea d’aconseguir un segon gol que posés distància al marcador i permetés als de Fede Rosendo aconseguir tranquil·litat per afrontar el final del partit, però en els 15 primers minuts de la represa el protagonisme va ser per a l’equip visitant. El Can Rull va tenir ocasions per empatar, però la pilota no va entrar i, gairebé als 70 minuts de partit, els vilanovins van fer el segon gol – una altra vegada obra d’Abde -. A partir d’aquí, l’equip vilanoví va defensar-se de forma efectiva i, amb el Can Rull bolcat en atac, va disposar d’algunes ocasions per fer el tercer gol i sentenciar definitivament el matx. Finalment, però, el marcador es va quedar en el 2-0.

El primer desplaçament de la temporada, a Berga

La jornada 2 de la lliga portarà als vilanovins fins la capital del Berguedà per enfrontar-se al Club Esportiu Berga. Amb la victòria en la jornada 1, explica Rosendo que “anirem a Berga amb il·lusió i amb ganes de portar 3 punt més cap a casa i acabar de confirmar la bona feina que estem fent”.