Carpaccio de carbassó amb formatge i olivada
C

16 d'abril de 2021

Nova recepta de Mercat de Casa i Sara Cheff. Aquesta setmana toca Carpaccio de carbassó amb formatge i olivada.

Ingredients (2 persones)
-1 carbassó
-100gr de formatge de cabra
-15gr de pinyons
Per la vinagreta:
-100gr de tomàquets xerris
-1/2 ceba tendra
-Suc de 1/2 llimona
Per l’olivada:
-100gr d’olives negres
-1/2 tomàquet ratllat
-Oli d’oliva, i sal.

Procediment:
Per fer la vinagreta:
1. Tallem els tomàquets i la ceba a trossets molt petits.
2. Ho afegim a un pot de vidre i hi afegim el suc de la llimona.
3. Afegiu un pessic de sal i ho cobrim amb oli d’oliva.
4. Deixem la vinagreta 24h a la nevera.

Per fer l’olivada:
1. Posem en un pot les olives negres, el tomàquet ratllat, un dit d’oli d’oliva i un pessic de sal.
2. Ho triturem fins que quedi una salsa homogènia.

Emplatem:
1. Tallem el carbassó a rodanxes molt fines. Ho col·loquem en un plat pla.
2. Afegim el formatge també tallat molt fi a sobre del carbassó.
3. Incorporem la vinagreta.
4. Posem l’olivada i els pinyons.
5. Ho acabem amb un pessic de sal.

Ja tenim la recepta acabada!!

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que Igualada necessita més carrils bici?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta