16 C
Igualada
Dissabte, juny 3, 2023

Carpaccio de carbassó amb formatge i olivada

Nova recepta de Mercat de Casa i Sara Cheff. Aquesta setmana toca Carpaccio de carbassó amb formatge i olivada.

Ingredients (2 persones)
-1 carbassó
-100gr de formatge de cabra
-15gr de pinyons
Per la vinagreta:
-100gr de tomàquets xerris
-1/2 ceba tendra
-Suc de 1/2 llimona
Per l’olivada:
-100gr d’olives negres
-1/2 tomàquet ratllat
-Oli d’oliva, i sal.

Procediment:
Per fer la vinagreta:
1. Tallem els tomàquets i la ceba a trossets molt petits.
2. Ho afegim a un pot de vidre i hi afegim el suc de la llimona.
3. Afegiu un pessic de sal i ho cobrim amb oli d’oliva.
4. Deixem la vinagreta 24h a la nevera.

Per fer l’olivada:
1. Posem en un pot les olives negres, el tomàquet ratllat, un dit d’oli d’oliva i un pessic de sal.
2. Ho triturem fins que quedi una salsa homogènia.

Emplatem:
1. Tallem el carbassó a rodanxes molt fines. Ho col·loquem en un plat pla.
2. Afegim el formatge també tallat molt fi a sobre del carbassó.
3. Incorporem la vinagreta.
4. Posem l’olivada i els pinyons.
5. Ho acabem amb un pessic de sal.

Ja tenim la recepta acabada!!

Compartir
Article anterior
Pròxim article

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

“El traç ocult”, una sorprenent creació que mostra l’esfera més intimista de l’il·lustrador igualadí Xavier Mula i Ferrer, al Museu de la Pell d’Igualada

Enmig d’algunes convocatòries sobre el Món del Disseny i de la Il·lustració, des de finals de maig és de visita obligada l’exposició “El traç...

Les eleccions deixen 10 municipis on s’haurà de buscar un pacte per governar o bé fer-ho en minoria

Gairebé un terç dels ajuntaments de la comarca hauran d’esperar al 17 de juny -o més tard- per conèixer qui i com els governarà...

“La lectura en català: un dret a garantir per al públic infantil i juvenil”

Marc Alabart, coordinador dels Premis Atrapallibre i Protagonista Jove de l’IbbyCat, el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, reflexiona sobre la necessitat de...

Últimes notícies