12.1 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

Biel Rossell, nominat als Premis Feroz
B

Publicitat

Biel Rossell a La MesiasL’actor igualadí Biel Rossell ha estat nominat com a Millor actor de repartiment de sèries als Premis Feroz pel seu treball a la sèrie “La Mesias”.

Avui s’han conegut tots els nominats a aquests premis que atorga la Asociación de Informadores Cinematográficos de España (AICE) i que es lliuraran en una cerimònia a Madrid el 26 de gener de 2024.

L’AICE és un grup plural de prop de 250 periodistes i crítics dedicats a informar sobre cinema, televisió, ràdio, premsa  i internet de tot el país i que voten entre les seves produccions preferides del darrer any per donar els Premis Feroz.

En l’apartat de “Sèries”, “La Mesias”, a  més de la nominació de Biel Rossell, també opta als premis de Millor sèrie drama, Millor actriu protagonista (Lola Dueñas, Macarena Garcia i Ana Rujas), Millor actor protagonista (Roger Casamajor), Millor actriu de repartiment (Amaia, Irene Balmes i Carmen Machi), Millor actor de repartiment (Albert Pla i Biel Rossell) i Millor guió (Javier Ambrossi i Javer Calvo).

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies