12 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

ARA Montbui i ERC arriben a un pacte de govern
A

Publicitat

Aquest dimarts es va celebrar a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui el Ple d’aprovació del Cartipàs Municipal pel mandat 2019/2023, i en el qual es va materialitzat el pacte de govern entre la formació guanyadora de les eleccions Ara Montbui i Som Montbui-ERC que ja va donar el seu suport en el Ple d’investidura a Schummi Juárez com alcalde del municipi.

Aquest pacte de govern atorga la quarta tinença d’alcaldia a Isabel Guerrero, regidora de Som-Montbui-ERC, la regidoria d’Esports, així com la participació en alguns dels organismes municipals. El nou govern que encapçalarà Schummi Juárez amb 7 regidors i regidores comptarà amb majoria absoluta.

El nou equip de govern comptarà, a més, amb altres 3 tinences d’alcaldia més. La primera serà per Coral Vázquez, mentre que la segona i la tercera seran, respectivament per Adrià Castelltort i Jesica Arroyo.

Tant Ara Montbui com Som Montbui-ERC es feliciten per l’acord aconseguit perquè assegura la governabilitat del municipi pel proper mandat. Per ambdues formacions es tracta d’un “bon acord, que obre una etapa de col·laboració per treballar per un canvi en manera de governar, i portar a terme propostes programàtiques coincidents en els dos partits, que facin possible l’anhelat canvi que demanava Montbui, després de més de 30 anys de majoria absoluta socialista al municipi”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies