3 de febrer de 2024

Vilanova del Camí renova el compromís amb nou entitats culturals

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha renovat el seu compromís amb les entitats locals, marcant un pas ferm cap al foment i la promoció de la cultura, en el seu sentit més ampli. Aquest 2024, s’han signat nou convenis de col·laboració que representen una inversió significativa de 22.000 €, destinada a impulsar un ventall divers d’activitats culturals, socials i recreatives en el municipi.

Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels vilanovins i vilanovines i enfortir els llaços comunitaris, l’Ajuntament ha canalitzat aquests fons cap a projectes que fomentin la participació ciutadana i generin un impacte positiu en la localitat.

El compromís municipal s’ha formalitzat amb el Camp del Rei, la Unión Cultural Extremeña Anoia, el grup de diables Cabrons de Vilanova, Geganters i Grallers, l’Esbart Dansaire, l’AAVV del barri Bonavista, Xarxa Vilanova, el coro Rocieros del Camino i l’AAVV del barri Sant Nicolau, amb l’objectiu d’enriquir l’oferta cultural del municipi.

L’alcaldessa Noemí Trucharte assegura que “els convenis d’enguany inclouen activitats culturals, socials i recreatives però també propostes d’entreteniment familiar, reforçant, d’aquesta manera,  l’objectiu de l’Ajuntament de crear un teixit comunitari cada vegada més dinàmic i cohesionat”.

“El compromís renovat de l’Ajuntament, afirma la regidora de Cultura Carlota Silva, no només suposa una inversió econòmica sinó també una declaració de suport a la vitalitat de les entitats locals, que juguen un paper fonamental en el teixit social de Vilanova del Camí”.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Penses que a Igualada hi ha bona oferta d'oci nocturn els mesos d'estiu?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta

Et recomanem