19 de gener de 2018

Promoció Econòmica dona suport a la cultura emprenedora a l’Institut Pla de les Moreres

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, juntament amb l’Institut Pla de les Moreres, dona continuïtat, per sisè any consecutiu, al projecte Sensibilització a l’emprenedoria. Aquest projecte està destinat a joves que cursen 4t d’ESO, 1r i 2n de batxillerat dins la modalitat d’economia i empresa.

Durant els mesos de gener a abril d’aquest 2018 es realitzarà una xerrada als alumnes de 4t d’ESO sota el títol “Sensibilització a la cultura emprenedora” on es donaran breus pinzellades del que significa ser emprenedor/a, les habilitats més destacades del caràcter emprenedor i de l’estat de l’emprenedoria a Catalunya.

Els alumnes de 1r de Batxillerat realitzaran dues sessions encarades a la Generació d’Idees i com sorgeix la idea inicial.

Finalment, el gruix del programa va destinat als alumnes de 2n de Batxillerat. Aquests alumnes participaran en diferents tallers on es treballarà l’estructura del Pla d’empresa, les possibles formes jurídiques, l’estudi de mercat, l’anàlisi DAFO del negoci i el punt mort o llindar de benefici. L’alumnat haurà d’elaborar un pla d’empresa seguint aquests aspectes. L’objectiu és introduir elements de valor afegit a la formació acadèmica, a la vegada que es fomenta una major participació i motivació entre els estudiants.

Després, Promoció Econòmica i l’equip docent avaluaran cada una de les iniciatives aportades pels alumnes i es valorarà la possibilitat d’atorgar un reconeixement o premi tecnològic als participants més destacats.

Aquesta acció de sensibilització a l’emprenedoria està organitzada per l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el suport de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Penses que a Igualada hi ha bona oferta d'oci nocturn els mesos d'estiu?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta

Et recomanem